2777
2789

برای بچه خبر ندارم ولی برای بزرگسال و کمترین عارضه رو داره و تنبلی نداشته تا حالا 

قرار نیست که همیشه بهش بدی 

چند وقت میخوره و تمام 

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آب خیلییییییی بهش بده و چیزای ملین با هر وعده غذایی روغن زیتون یک قاشق بهش بده نون و برنج و کم کن از غذاش . ببرش ورزش تحرکی بیشتر بشه

لطفا برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی♥️✨️

برای بچه خبر ندارم ولی برای بزرگسال و کمترین عارضه رو داره و تنبلی نداشته تا حالا قرار نیست که همیشه ...

دکتر هم همینو گف  یه ماه دادم درمان نشد گف باید ۳ ماه بدی

اتفاقا تنها درمانیه که اصلا تنبلی روده نمیاره و بعد یه مدت دفعش طبیعی میشه. 

هر روز صبح یک تا دو قاشق غذاخوری(کم کم مقدارش با توجه به دفع کوچولوتون دستتون میاد. اگر خیلی شدیده دو قاشق یا بیشتر بریز) بریز توی یه کوچولو آب جوش و قشنگگگ هم بزن تا حل بشه. بعدش آبمیوه بریز توش و بده بهش. چون خوشمزه نیست. یا آبمیوه بریز یا آبلیمو و شکر.

ما که خندان می‌رویم🧸☕

دکتر بچم سه ساله بود مه بهش داد. گفت اصلا تنبلی نمیاره‌ تا چندین ماه میتونی بدی. من چهار پنج ماه دادم. خوب که شد قطع کردم. از اون موقع به بعد خوبه

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

خواهر زاده ی من از دو سالگی مصرف میکنه(الان ۸ سالشه) البته دلیلی که هنوز قطع نکرده اینه که یبوست مزمن و هموروئید داره( ۳ ۴ بار سابقه خونریزی داشته) دکتر فوق تخصص گوارش کودکانه و گفتش هیچ مشکلی نداره تا هرموقع که خواست میتونه مصرف کنه.

خودم دوسال پیش به مدت ۶ ماه مصرف کردم و خوب خوب شدم. قبلش شاید هفته ای یکبار فقط دفع داشتم.

ما که خندان می‌رویم🧸☕
آب خیلییییییی بهش بده و چیزای ملین با هر وعده غذایی روغن زیتون یک قاشق بهش بده نون و برنج و کم کن از ...

اب زیاد میخوره  ملین میدم  روغن زیتون کره غذا نمیخوره زیاد بخاطر یبوست .

هر ملینی بگی دادم شکمشون ماساژدادم تو آب گرم نشسته بی‌فایده 

دستشویی سفته اولش خشک و گلوله گلوله  وبزرگ 

موقع دفع خونریزی می‌کرد زخمش خوب شد اما الان دوباره سوزش ودرد داشت بدون خونریزی میترسم زخمش باز بشه

اب زیاد میخوره ملین میدم روغن زیتون کره غذا نمیخوره زیاد بخاطر یبوست .هر ملینی بگی دادم شکمشون ماس ...

واااای ببرش ی دکتر دیگه حتما اینطوری خیلی اذیت میشه 

من گاهی شربت الومینیوم ام جی میخورم سریعا یبوست و از بین میبره با اینکه مال معدست میخوای ی قاشق بهش بده امتحان کن

اتفاقا تنها درمانیه که اصلا تنبلی روده نمیاره و بعد یه مدت دفعش طبیعی میشه. هر روز صبح یک تا دو قاشق ...

گف ماه به ماه کم کن تا سه ماه .

اوایل نمیخورد بعد انقد درد کشید واذیت شد که میخوره

باابمیوه دادم یبار دلدرد شدید شد 

واااای ببرش ی دکتر دیگه حتما اینطوری خیلی اذیت میشه من گاهی شربت الومینیوم ام جی میخورم سریعا یبوست ...

شربت منیزیم وشربت لاکتوز و شربت انجیر دارم  

منیزیم بدم ؟

خواهر زاده ی من از دو سالگی مصرف میکنه(الان ۸ سالشه) البته دلیلی که هنوز قطع نکرده اینه که یبوست مزم ...

پسرمنم داره دفعه هفته ایی میشه الان ۴ یا ۵ روزیس 

اگه هرروز هم باشه بازم سفته 

شربت منیزیم وشربت لاکتوز و شربت انجیر دارم منیزیم بدم ؟

الومینیوم منیزیم اگه داری الان یه قاشق بهش بده همونو میگم که سفیده نعناییه مزه خمیردندون میده