راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
به قاضی بگو من طلاق نمیخوام ...اگه واقعا راضی به جدایی نیستی
راضی نیستم ولی به جاهایی کشیده شده که فکر نکنم تاثیری داشته باشه. مجبور شدم مهریه و نفقه گذاشتم اجرا شوهرم پرداخت نکرد حکم جلب گرفتم اونم رفت خودشو معرفی کرد افتاد زندان. بعدش پرداخت کرد منم رضایت دادم اومد بیرون میگه نمبخوام زندگی کنم
راضی نیستم ولی به جاهایی کشیده شده که فکر نکنم تاثیری داشته باشه. مجبور شدم مهریه و نفقه گذاشتم اجرا ...
با این شرایط بجه ها رو بده بهش برو دنبال زندگیت
وقتی نمیخاد زور نکن عزیز
برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
میگه نمیخوام زندگی کنم از زندگی باهات خسته شدم. اول از خونه بیرونم کرد و بعد هم من مجبور شدم برا نفقه مهریه شکایت کنم. به حرف هیچ کس گوش نمیده. یک و نیم ساله جدا از هم زندگی می کنیم
خوب میفرسته برای مشاوره و حدود دو هفته درگیر مشاوره هستید که البته زوج میتونه شرکت نکنه که اگر شرکت نکرد شما هم شرکت نکنید که مشاور نظر عدم سازش رو نده که پروسه بیشتر طول بکشه
ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه