2777
2789
عنوان

شوهرم هیچ توجهی بهم نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 4170 بازدید | 104 پست
منم همینهالبته چندسالیه من دیگه بیخیالش شدم اینکه میگن بی توجهی کن تا بیاد سمتت برای من الکی بود بدت ...

دقیقا😭😭😭

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم همینهالبته چندسالیه من دیگه بیخیالش شدم اینکه میگن بی توجهی کن تا بیاد سمتت برای من الکی بود بدت ...

معنی بی محلی اشتباه فهمیدی 

بی محلی به معنی بداخلاقی و قهر و .... نیس 

بی محلی یعنی با اون کاملا عالی باشی ولی تمرکزتو از روش برداری بزاری روی چیز دیگه و اونو ازادش بزاری 

ولی خواسته هاتو بخوای توقع داشته باشی حدومرز داشته باشی 

علتش یا می‌تونه زشتی یا خوشگلی باشه یا بد اخلاقی یا الله اعلم

بقیه همه چیز از تقدیر بهشون رسید اما من حتی تقدیر هم از دربار غوث اعظم بهم رسید .منم ادنی غلام غوث اعظم .فقیرم بارگاه غوث اعظم. وسیله نیست ما را از دو عالم جز لطف و عطای غوث اعظم. غوث اعظم به من بی سر و سامان مدده قبله ایمان مدده کعبه دین مدده . امداد کن امداد کن از بند غم آزاد کن در دین و دنیا شاد کن یا غوث اعظم دستگیر.خاک بغدادت شود سرمه بیناییم پیر پیران مدده یا شه دستگیر مدده.غوث اعظم بنگر به حالم .الهی خیر گردانی به حق شاه جیلانی .🤲💚

معنی بی محلی اشتباه فهمیدی بی محلی به معنی بداخلاقی و قهر و .... نیس بی محلی یعنی با اون کاملا عالی ...

شما الان از یک پیام متوجه همه چیز شدی؟؟؟

ده ساله زندگی می‌کنیم دیگه حالش دستم اومده 

آدمی که سرده تا آخرم همینه درون گراست

اگر با نظرم مخالفی ممنون میشم ریپلای نزنی و بگذری😊
میشه بیشتر توضیح بدی که چی کار میکنه

یا سرش تو گوشیه یا پای تلوزیون اگ من هیچی نگم یه کلمه هم حرف نمیزنه باهام چند روز پیش موهام فر کرده بودم اومد خونه اصلا متوجه نشد منم از ته چیدم موهامو 

داعم باید یاد آوردی کنم ک منم وجود دارم

نه ده ساله ازدواج کردیم از بعد بچه به خودم اومدم دیگه بیخیالش شدم بیشتر به خودم میرسم

ما هم دوسال ازدواج کردیم،اخیرا فقط منو هفته ای یه بار می بره خونه مادرش دیگه جایی برای تفریح نمیبره، اولا خوب بود الان خیلی بی شعور شده، چند ماه اقدام کردیم نشد،الان پشیمون شده میگه نمی خوام جنگ شده ،شورشو دراورده

یا سرش تو گوشیه یا پای تلوزیون اگ من هیچی نگم یه کلمه هم حرف نمیزنه باهام چند روز پیش موهام فر کرده ...

بابا همه اشون همینن،

برا چی موهای خوشگلت رو چیدی فدای سرت که متوجه نشد،

اگر سخت بگیری سخت میگذره

قسم به وعده شیرین مَنْ یَمُت یَرَنی من ایستاده بمیرم به احترام علی♥️
شما الان از یک پیام متوجه همه چیز شدی؟؟؟ده ساله زندگی می‌کنیم دیگه حالش دستم اومده آدمی که سرده تا آ ...

عزیزم منم براساس یه تاپیک شما جواب دادم کل زندگی شما رو نمیدونم 

درونگرایی جز شخصیته تغییر نمیکنه 

برادرشوهر و خواهرشوهر من با خانواده هاشون به خاطر این شرایط اومدن موندن خونه ی مادرشوهرم. ما هم اونجاییم.  خدا میدونه این چن روزه چقد حرص خوردم از دست شوهرم. پیش پدرش مثلا به نشانه ی احترام با من حرف نمیزنه بعد بیا و ببین چه کارایی میکنه با برادر زاده ها و خواهرزاده هاش . میخوام دیگه بمیرم ولی اینجا نباشم 

یا سرش تو گوشیه یا پای تلوزیون اگ من هیچی نگم یه کلمه هم حرف نمیزنه باهام چند روز پیش موهام فر کرده ...

ببخشید ولی خیلی کودنه، همینا برن خونه ی مادرشون تا موقع اومدن از بس حرف می زنن همه شاکی میشن