2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

بعضیا دارن موقع بارداری و میتونه از علائم باشه اما من ندارم

اخه من دو روز پریود شدم بعد قطع شد بعدشم حالت تهوع ..‌. الان روز ۱۲ پریود هستم با اینکه هی اقدام داریم ولی باز ترشح اینجوری که گفتم دارم موقع رابطه مون. قبلا ایتجوری نمیشد. الانم حالت تهوع شدید دارم زیر دلمم بعصی وقتا تیر میکشه

بیبی چک گذاشتی ببینی بارداری یا نه؟ اگه دو روز پریود شدی احتمال داره که باردار باشی

توهم بارداری هی میزنم میرم بی بی میزارم منفی میشه مدیکور گرفتم این چند وقت یعنی میشه اشتباه نشون بده؟

من تاحالا از مدیکور استفاده نکردم اما اگه منفیه احتمالا باردار نباشی البته شنیدم هم که اشتباه ممکنه نشون بده، میتونی یه مارکه دیگه بگیری مطمئن شی

اما کلا توی اقدام سیستم بدن خیلی بهم میریزه، من ماههای قبل علایمم بیشتر از ماهی بود که باردار بودم، بهترین کار اینه که فقط بیخیال باشیو‌به بارداری فکر نکنی.

من تاحالا از مدیکور استفاده نکردم اما اگه منفیه احتمالا باردار نباشی البته شنیدم هم که اشتباه ممکنه ...

اخه ماه اول اقدامم نیس الان ۴،۵ ماهه تو اقدامم ولی هی پریودم دو روز جلوتر افتاد با اینکه همیشه منظم بود هرماه. درد سینه میگرفتم شدید. ولی این ماه درد سینه نداشتم فقط تهوع درد کمر و زیر دله

درسته، متاسفانه موقع اقدام این مشکلات پیش میاد و اعصاب خوردیه، ایشالا زودتر نتیجه بگیری. البته پزشکا که میگن تا یک سال طبیعیه برا باردار شدن. خیلی حواست به روز تخمکگذاریت باشه، ترشحاتت رو مدام چک کن

درسته، متاسفانه موقع اقدام این مشکلات پیش میاد و اعصاب خوردیه، ایشالا زودتر نتیجه بگیری. البته ...

شما با این علائم به نظرتون باردارم؟ انقد دنبال این حرفم که یکی بیاد بگه اره واقعا بارداری😍😍 

اصلا نمیشه گفت چون بیبی منفی نشون داده اما حتما یه مارکه دیگه بگیر شاید اون بیبی چک اشتباه نشون داده باشه، چون تو اینجا بارها خوندم مثلا فکر کردن پریود شدن اما قطع شده و دیدن باردار بودن. عزیزم ایشالا که باردار باشی❤️