2777
2789
بچه ها فیلم ایرانی معرفی کنید برم ببینم

يه كم قديمي شايد باشن اما:

ابد و يك روز

فروشنده و گذشته اصغر فرهادي 

كوچه بي نام

لانتوري

رخ ديوانه

شب هاي روشن(( عاشقشم))

خنده هاي اتوسا

نهنگ عنبر

برف روي كاجها

سعادت اباد

این نیز بگذرد
خوب همینه که فیلم رو بدکرد دیگه وگرنه صرف نقطه کور تو فیلم بد نیست ولی اینکه صحرا ومسعود یکباره عاشق ...

بله اینش غیر قابل هضم بود... چند جای دیگه هم قسمتهای غیر قابل هضم داشت...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان نظر همه محترمه

ولی اگه قبل از دیدنش نقد فیلمو میخوندین نوشته بود ک فضای سیاه و سفید و طولانی شدن زیادیش  و درگیر کردن مخاطب شاید واسه ی سریا خسته کننده باشه

ولی بنظرم موضوعش خیلی خاص بود و واقعا هم تو جامعه هست این داستانا و زندگیا

تو همه فیلما ک قرار نیس همه ازدواج کنن و زندگی عادی داشته باشن

این مدل زن ها و این سبک زندگیا متاسفانه خیلی زیاد شده اخیرا

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
کشتش چون تا زمانی که زن نوید باشه، اموالش به نوید ارث می رسه اما اگر میرفت اونور و طلاق می گرفت اموا ...

چون عاشق زنش بود فقط براده اونقدر رو مخش راه رفته بود كه همش فكر ميكرد داره بهش خيانت ميكنه از ثروتش هم نميتونست بگذره پس پرستاره رو وسيله مرد كه كاري رو كه خودش نميتونست با عشقش بكنه براش انحام بده

این نیز بگذرد
دوستان نظر همه محترمه ولی اگه قبل از دیدنش نقد فیلمو میخوندین نوشته بود ک فضای سیاه و سفید و طولانی ...

من حرفای شما رو قبول دارم

اما به نظرم حتی قصه اش هم خیلی حرف تازه ای نداشت.خیلی شبیه خشم و هیاهو بود مخصوصا نقش مشترک نویدزاده

هیچ چیزارزش ناراحتی تورونداره،بلا استثنا هیچ چیز
واقعا منم گیج شدم...نمیدونم اصلش چی بوده

منم حرفم همینه نقاط کور ندانستیم خب کنیم همینجور سر درگم گذاشت تموم شد فیلم یه جورایی میان ولی خوب تو یکی از سایت ها نقدشده بود اهل فیلم تونستن فیلم رو درک کنن وفیلمی برای افرادی خاص بوده