2777
2789
عنوان

جهیزیه رو چیکار کنم آخه

176 بازدید | 14 پست

بابام هنوز هیچی نخریده اما هی سرکوفت میزنه میگه بجای جهزیه بهت ...... میخرم ( یه فحش خیلیی بد میگه) 

جهیزیه رو میدونم حتما میخره اما کلی سرکوفت و اعصاب خورد کنی و فحش زشت میده و کلی حرف و فحش به مامانم میده که چرا این مدلی جهیزیه خریدی و لازم نبود و فلان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه هنوز چون کد دومم نیومده

چند سالته؟یه کار نیمه وقت پیدا کن 

وسایلاتم میتونی قسطی بخری 

دیگه فشار رو پدرت هم هست

اگر روزی مرگ من فرا رسید،بدان دیدن حرم تو را بسیار آرزو کرده بودم ،یا لثارات الحسین❤️‍🩹

چند سالته؟یه کار نیمه وقت پیدا کن وسایلاتم میتونی قسطی بخری دیگه فشار رو پدرت هم هست

۱۹ سالمه دارم برای کنکور سال بعد میخونم فرهنگیان قبول بشم 

ربطی به فشار نداره اصلااا کلا از بچگی هم هر چی میخرید کلی فحش میداد که ایشالا به سلامتی نپوشیشون 

حرفای زشت و بدی هم به مامانم میده 

خیلی دست و دلبازه و کلی پول خرج میکنه اما از دماغمون در میاره 

۱۹ سالمه دارم برای کنکور سال بعد میخونم فرهنگیان قبول بشم ربطی به فشار نداره اصلااا کلا از بچگی هم ه ...

احتمالا بخاطر گرونی اعصاب نداره 

ایشالا قبول میشی 

مثلا میتونی نیمه وقت بری برای بسته بندی تو دیجی کالا کار کنی یا دستیار دندانپزشک 

یه کار نیمه وقت 

تو دیجی کالا و اسنپ شاپ میتونی قسطی خرید کنی 

اگر روزی مرگ من فرا رسید،بدان دیدن حرم تو را بسیار آرزو کرده بودم ،یا لثارات الحسین❤️‍🩹

احتمالا بخاطر گرونی اعصاب نداره ایشالا قبول میشی مثلا میتونی نیمه وقت بری برای بسته بندی تو دیجی کال ...

میدونم گرونه همه چیز اما این همه فحش و حرف زشت پیش ما به مامانم خوبه؟؟؟ خیلی راحت از حرفای مثبت ۱۸ میگه 

شهرمون خیلیی کوچیه و کار زیادی برای دختر ها وجود نداره جز منشی گری اونم نامزدم نمیزاره میگه فقط بشین درست رو بخون تا سال بعد فرهنگیان قبول بشی 

چون امسال کنکور رو حالت آزمایشی دادم 

همه امکانات رو در اختیار دارم و تا حالا چیزی کمی ندیدم تو زندگیم و گیر نمیدن بهم اصلا 

اما از دماغمون در میاره 

میدونم گرونه همه چیز اما این همه فحش و حرف زشت پیش ما به مامانم خوبه؟؟؟ خیلی راحت از حرفای مثبت ۱۸ م ...

خیلی بده که مثبت ۱۸ حرف میزنه 

دیگه اگه مشاور اینا جواب نمیده مجبوری صبوری کنی 

مامانت چی میگه در جواب؟

احتمالا بخاطر گرونی اعصاب نداره ایشالا قبول میشی مثلا میتونی نیمه وقت بری برای بسته بندی تو دیجی کال ...

از زندگیم راضیم خداروشکر اما دلم برای مامانم میسوزه چون خیلییی مامانمم رو اذیت میکنه و حرفای بد و زشت 

داداشم شلوغ میکنه میندازه تقصیر مامانم 

میترسم جهزیه بگیره بعدش عذاب بده مامانم رو

از زندگیم راضیم خداروشکر اما دلم برای مامانم میسوزه چون خیلییی مامانمم رو اذیت میکنه و حرفای بد و زش ...

باید ریشه یابی کنین 

اگه خسیس نیس مشکل اعصاب داره پس 

یا مثلا زورش میاد یه چیزایی 

قصد توهین ندارم ولی مامانت باید به حرکتی بزنه

خیلی بده که مثبت ۱۸ حرف میزنه دیگه اگه مشاور اینا جواب نمیده مجبوری صبوری کنی مامانت چی میگه در جواب ...

مامانم خیلییی زن خوب و پاکیه و فقط بخاطر آینده ما تحمل کرده این همه عذاب رو جوری شده که میگه کم مونده برم خودم رو بکشم با این همه تحمت و توهین 

مامانم خیلییی زن خوب و پاکیه و فقط بخاطر آینده ما تحمل کرده این همه عذاب رو جوری شده که میگه کم موند ...

بشینین حرف بزنین ببینین مشکل کجاست 

از چیزی ناراحته یا نه

باید ریشه یابی کنین اگه خسیس نیس مشکل اعصاب داره پس یا مثلا زورش میاد یه چیزایی قصد توهین ندارم ولی ...

بابام خودش هم کلی زحمت میکشه و کار میکنه همیشه اما از خجالت می میرم و زنده میشم وقتی به مامانم میگه فلان کاره هستی 

در صورتی که مامانم زن پاک و خوبیه 

بابام خودش هم کلی زحمت میکشه و کار میکنه همیشه اما از خجالت می میرم و زنده میشم وقتی به مامانم میگه ...

دیگه از این حرفا نباید بزنه حتما از مشاور کمک بگیرین 

عفت کلام نداره پدرت

بشینین حرف بزنین ببینین مشکل کجاست از چیزی ناراحته یا نه

چندین ساله با آدم های خوب و با ادب کار کرده اما هیچوقت ازشون یاد نگرفته و خودم مطمئنم هیچوقت هم درست نمیشه چون تو ذاتش هست و ۲۰ ساله که از وقتی چشمم رو باز کردم همینجوری هستش