2777
2789
انتقاد خودتون خواستی کنم کاش حالت جلو باز داشت مانتو نه دکمه ای خیلی شیکتر میشد یه پارچه سفت تر

موافقم میتونه لایه بزنه برای سفتیش

🙇خدایا مرسی بخاطر سوپرایزقشنگت😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بقیه دوستانم لطف کنن نظرشونو بگن خیلی خوشحال میشم.

شاید تو عکس اینجوری افتاده ،ب نظر میاد یه ذره تنگه برات،اگه جا داره یه خورده آزادتر ش کن 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌
انتقاد خودتون خواستی کنم کاش حالت جلو باز داشت مانتو نه دکمه ای خیلی شیکتر میشد یه پارچه سفت تر

مرسی از نظرتون.اتفاقا خودمم جلو بازشو بیرون دیده بودم.راستش من چادری ام.جلو باز میپوشم خیلی با چادر شلخته نشون میده و زیاد جور نیست.مرسی از نظرت عزیزم

بچها دوتاش يه رنگ شده ببرم يكيشو عوض كنم يخي بگيرم؟

اره اون دوتا شلوار رو که پوشیدی دومیه یه ذره گشاده بهت قشنگم  میتونی پس بدی روشنترشو بگیری ولی در کل قشنگ بود

🙇خدایا مرسی بخاطر سوپرایزقشنگت😍😍😍
مبارکه خیلی شیکه 😍  ماشالله هیکل

ببخشید استارترجان

میدونم بی ربطه 

ولی امضا رو چه جوری بزنم اینجا

بعد افراد آنلاین رو چه جوری میشه دید

بعضی سختی ها،آدم رو قوی نمیکنن.پیر میکنن!!!!

سلام

بچه ها امسال بیاین خرید اینترنتی برای خودتون و کوچولوهاتون امتحان کتید صرفه جویی در وقت و هزینه و جنسهای بسیار با کیفیت و عالی مهلت ثبت سفارش تا 10 اسفند

09224296469

جهت هرگونه سوال و دریافت آدرس تل گرام با ما تماس بگیرید.

حراج فستیوال استانبول را در کانال ما دنبال کنید. تلفن تماس09224296469
آدرس پیجش چیه 

فارسي اينستا بزن باغچه مياد يا انارگل اما جنس هاي باغچه بهتر از انارگل مثلا بنويس باغچه مركزي مياد

ومن باور دارم خدايي هست كه هميشه در همين نزديكيست