2777
2789
عنوان

بارداری بدون دخول 🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 1132 بازدید | 60 پست
نکنه اسپرم طی الارض کرده رفته با تخمک وصلت کرده 😵‍💫😵‍💫🤣🤣🤣بعد از اون همههه سیلاب خونن

عزیزم بخدا حق بده بهم ، من ی سرچ کردم اینستا کلیپ بالا اورد یارو میگفت اسپرم حتی اگ معذرت میخام روی شکم یا کمر هم ریخته بشه ممکنه بره سمت واژن و … احتمال بارداری 

آدمی مثل من کم تجربه ب حرف اینا توجه میکنه دیگه 🥺🫠

خدایا سپاسگذارم💎

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بخدا حق بده بهم ، من ی سرچ کردم اینستا کلیپ بالا اورد یارو میگفت اسپرم حتی اگ معذرت میخام روی ...

اون در صورتیه که پریود نشی. درست میگه.. ولی شما پریود شدی خیالت راحت. این  دل درد و سوزش هم برای عفونته. یه ازمایش ادرار بده 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

اون در صورتیه که پریود نشی. درست میگه.. ولی شما پریود شدی خیالت راحت. این دل درد و سوزش هم برای عفو ...

اخه گفتم نکنه چون قبل از پریودم بوده 

بعدش من پریود شدم بعدش علائمش رو بشه 😩🫣😂

عزیزم چون شما احساس کردم باتجربه هستین کامل براتون توضیح میدم ببخشییید اگ کلافه تون کردم🥺

من باکره هستم و رابطم با دخول نبود آخرین باری ک ب اصلاح رابطه داشتم ی شب یا دو شب قبل از پریودم بود ، بعدش پریود شدم ، پریودمم مثل همیشه بود ، پریود ک تموم شد ، بعدش درد توی پهلو داشتم تیر نمیکشید درد مبهم و خفیف بود ک اون‌خوب شد بعد یکم کمردرد داشتم و بعد از ادرار زیر دلم درد می‌کرد ، یکمم تب 

واسه همون استرس گرفتم 

اها راستی وقتی از خواب بیدار میشم یکم سرگیجه و ضعف دارم 

خدایا سپاسگذارم💎

اخه گفتم نکنه چون قبل از پریودم بوده بعدش من پریود شدم بعدش علائمش رو بشه 😩🫣😂عزیزم چون شما احساس ...

قشنگم عفونت ادراری داری 

برنامه پریودی her life رو نصب کن و علائمتو بنویس داخلش راهنماییت میکنه

اخه گفتم نکنه چون قبل از پریودم بوده بعدش من پریود شدم بعدش علائمش رو بشه 😩🫣😂عزیزم چون شما احساس ...

چیزی نیست عزیزم ـخیالت رااحت عفونت داری.. و بدنت ضعف عمومی داره.. در طول  ماه هر روز خرما بخور هم برای کم خونیت و ضعف عمومیت خوبه هم برای عفونتت هم اینکه دوران پرسودیت اروم و بی درد سپری میشه.. فقط خواهشااا تا عقد نکردی رابطه نداشته باش که  این همه استرس بارداری نداشته باشی.. با عرف و شرع برو جلو که خدا ازت راضی باشه نه بشر دو پا 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

قشنگم عفونت ادراری داری برنامه پریودی her life رو نصب کن و علائمتو بنویس داخلش راهنماییت میکنه

مرسییی قشنگم خیلی لطف کردی 🥹❤️❤️❤️

خیلی برام باارزش هستن آدم هایی مثل شما ❤️

خدایا سپاسگذارم💎

چیزی نیست عزیزم ـخیالت رااحت عفونت داری.. و بدنت ضعف عمومی داره.. در طول ماه هر روز خرما بخور هم بر ...

عزیزم برای کم خونی قرص آهن بخورم خوبه؟ 

و اینکه راجب ضعف .. من ی یک سالی هست که قند و شیرینی جات رو ب کل حذف کردم 🫣

فقط خرما و کشمش میخورم اونم خیلی کم 

از این ب بعد هر روز باید مصرف کنم 

مرسی عزیزدلم خیلییی لطف کردی 😘😘😘❤️❤️❤️❤️

خدایا سپاسگذارم💎

عزیزم برای کم خونی قرص آهن بخورم خوبه؟ و اینکه راجب ضعف .. من ی یک سالی هست که قند و شیرینی جات رو ب ...

ارهه. خوبه. اما هیچی جای میوه های طبیعی رو نمیگیره قرص شیمیایی طبعا ضرر هم داره در کنار فوایدش. ـبرای کم خونیت سبزیجات برگ سبز حتما بخور. بخصوص کلم بروکلی 

چشم💗مرسی عزیزمم❤️❤️❤️

بی بلا 🌹