2821
2789
عنوان

پیشنهاد اول

264 بازدید | 23 پست

من ویژگی های یک پسر رو میگم اول بگین مورد قبول تون هستش و اگه هست شما اول پیشنهاد میدین 

چشم و ابرو مشکی 

دانشجو پزشکی 

قد احتمالا ۱۷۷ ۱۷۸ 

خوش فیس

بدنساز ( ولی نه از اینایی که گنده و غیرانسانی میشن، فیتنس کار میکنه و بدنش و جذاب ساخته) 

خوش پوش 

ولی کلا دخترا رو تحویل نمیگیره و دخترا رو میبینه با اخم از کنارشون رد میشه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من نه سعی میکنم با سیاست و جوری که خیلی تابلو نباشع عاشق خودم کنم ولی غرورم اجازه نمیده من اول برم به پسر پیشنهاد بدم

خسته بودم حرفاتون خسته ترم کرد❤️‍🩹:).                                          یک عدد نومزد دارم جونننننن(جنوبیا میدونن چی میگم اینو اون جون بخونین😅)درخواست ندیدن که خیط میشین😊

من نه سعی میکنم با سیاست و جوری که خیلی تابلو نباشع عاشق خودم کنم ولی غرورم اجازه نمیده من اول برم ب ...

اخه به این دخترا دیگه هم زیاد نخ میدن با این که دوست دختر نداره ولی اصلا تحویل نمیگیره دخترا رو

اخه به این دخترا دیگه هم زیاد نخ میدن با این که دوست دختر نداره ولی اصلا تحویل نمیگیره دخترا رو

خب سعی کن مثلا باهاش تو یه گروه بیوفتی نمیدونم پژوهشی چیزی رو ار استاد بخوا همراه اون بندازتت تا بتونی هرجور شده یکم بهش نزدیک بشی و ازش دل ببری

خسته بودم حرفاتون خسته ترم کرد❤️‍🩹:).                                          یک عدد نومزد دارم جونننننن(جنوبیا میدونن چی میگم اینو اون جون بخونین😅)درخواست ندیدن که خیط میشین😊

ول کن بابا انقدر. مردا رو پرو کردین جمع کنید چیه دانشجو پزشکی هنر کرده

یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️
ول کن بابا انقدر. مردا رو پرو کردین جمع کنید چیه دانشجو پزشکی هنر کرده

عزیزم بحث اینکه دانشجو پزشکیه نیست این دوستمون دیده خوشش اومده بد که نکرده حالا میخواد اگه بشه باهاش باشه جرم که نکرده شما اینجور میگی

چند سالشه..؟؟.. پول دارع؟؟؟.... دانشجوی پزشکی که نشانه ی پولدلری نیست... خیلی از دانشجوهای پزشکی پول ندارن... بعدش به عنوان یه خانم... هیچ موقع پیشنهاد نمیدم... حتی اگه بدونم تنها پسر روی کره ی زمین وپسر شاه پریانه

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡