سلام آوام 😑 خب من تا پیرارسال مشکلی تو درس خوندن نداشتم همیشه بهترینِ کلاس بودم و در کنارش به تفریح و فیلم و اینا هم میرسیدم حتی بدون هیچ برنامه و کلاس اما از پارسال تا حالا هرروز از درس بیشتر و بیشتر فاصله گرفتم تا حدی که منی که شبای امتحان ساعت دو بیدار میشدم و دور سوم چهارممو می خوندم امسال تا ساعت دو شب قبل امتحان گوشیو اینستا و اینارو چک میکردم و حتی دور اولم کامل نکرده بودم😂😂🥲
خب نمره ام که افت کرده 😂
درحالی که خانواده ام امسال برام هزینه کرده بودنو و کلاس آنلاین فرستادنم و از اون طرف شهریه مدرسه امم هست و ازم انتظار دارن و حتی الان که تابستونه و گوشی دستم میگیرم یا تفریح میکنم کلی دعوا و جنجال و خون گریه به راه می افته که اگه نمی خوای درس بخونی و فلان بگو دیگه برات هزینه نکنیم و برو حداقل کلاس خیاطی ای چیزی و بیکار نباش و از طرفی ناراحتن که تو نه سال درس خوندی و به قول اونا از خیلی تفریحات گذشتی و تلاش کردی و استعداد داریو فلان و فلان و این دو سالو هم ادامه بده و ماروناانید نکن🥺شاید درست میگن ولی من دیگه خستمو اون حس بریدنو دارم می خوام ولی نمیشه حتی نمی تونن تلاش کنم
اینم بگم که رشتمو دوست دارم اما امسال خیلی سخت گذشت و اگه قرار باشه اینجوری پیش بره حاضرم ترک تحصیل کنم برم سراغ هنر🥲
اگه تااینجارو خوندی و کنم؟!!!