2821
2789
عنوان

حس ششم چیست

110 بازدید | 17 پست

بعد مشارکت در چند تاپیک حس ششم ب عنوان سوال کننده و جواب دهنده فهمیدم اکثر انرژی خوانا چ کار راحت و باحالی دارن و چ پولی ب جیب میزنن

کافیه ی دوره ببینی و ی کم روانشناسی روابط بدونی 

چون تو غالب روابط دختره با عشق دادن و اعتماد بیش از حد و کنترل گری و چیزای مشابه وابسته میشه و میرینه

کافیه برم ی دوره تارoت ببینم🤣

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من نمیگم جادو دروغه یا جن واقعییت نداره

میگم خیلیا علمشو ندارن مثل ی بازی میمونه ک هر کدوم ما میتونیم یادش بگیریم

و خدا شاهده انقد دلم میخواست یکی چیزای غیبی بم میگفت 

اما ک چی

مثلا اگ چند سال پیش یکی با اطمینان بم میگفت قراره تو وطن عزیزت ج٭نگ شه خو من سکته میکردم

یا خیلی اتفاقای بد دیگ ک تجربه کردم

بعد وقتی وارد این دنیا میشی از بسته شدن بختت و طلسم شدن میترسی

ی احساس خشم و ناتوانی و عجز

ک من هر کاری کنم ممکنه مثلا اون عمه بی همه چیزم بازم برام دعا بگیره

اما من نمیخوام تو این فاز برم

پس خدا چی

من معتقدم اگ خودمون تو حال و فرکانس و انرژی خوبی باشیم ک هزاااارتا راه داره دیگ این چیزا رومون اثر نداره

اما اگ بری تو ترس و بدبختی و باوربهش قطعا بدبخت میشی

بعد وقتی وارد این دنیا میشی از بسته شدن بختت و طلسم شدن میترسیی احساس خشم و ناتوانی و عجزک من هر کار ...

وای توام اینجوری؟

منم همش میگم مگه خدانیست؟ایناچی میگن پس برامنم دقیقا عین تو چندبار ک براسرگرمی پرسیدم

خداهست 

وای توام اینجوری؟منم همش میگم مگه خدانیست؟ایناچی میگن پس برامنم دقیقا عین تو چندبار ک براسرگرمی پرسی ...

باید رو حال خوب خودمون تمرکز کنیم و رشد کنیم

این کارا آدمو ضعیف میکنه

بچه بودم عمرا فک نمیکردم ی روز انقد ک صخل بشم ک برم سراغ این کارا

ولی بسوزه پدر عشق ک سوختم

باید رو حال خوب خودمون تمرکز کنیم و رشد کنیماین کارا آدمو ضعیف میکنهبچه بودم عمرا فک نمیکردم ی روز ا ...

من چون تویه شهریم ک این‌کارا خیلی هست حتی توبچگی ک میگفتن عه مجرده؟بختش بستس بعد من اینجوری بودم ک چییییی میگییبی😂یکی بود ۳۰تومن همین چندوقت قبل داد ک شوهرش ازدواج مجدد نکنه که بدتر شد شوهره عقدشو زودتر از موعدم انداخت اون پولم پرید

خداهست 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز