2789
عنوان

لباس عروس

201 بازدید | 18 پست

واسه عروس باید باید لباس پف دار باشه؟!

من لباس ماهی دوس دارم

دنبال درخشش هم نیستم

ولی بقیه میگن پف دار بگیر من خودم ماهی دوست دارم

ونک زندگی میکنم. تامام

بایدی وجود نداره تو عروسی و خودت هر مدل دوست داری بپوش 

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اتفاقا ماهی خیلی شیکه اگه شکم نداری و باسن داری 

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚خدا دیرگیره ولی شیر گیره👌🏻🤣این روزا حلال زاده ها در رنجن👌🏻وطن یعنی سرای ترک تا پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد فارس🫶❤️یک مرد واقعی از شما حمایت میکنه و به شما آزادی عمل و اندیشه میده، مرد واقعی در پوشش غیرت باعث اذیت و آزار شما نمیشه ،اما یک نر واقعی شما رو محدود میکنه و آزادی عمل رو از شما میگیره👌🏻من یک زنم خودم میتوانم واسه پوشش، رفتار و گفتار خودم تصمیم بگیرم و احتیاج به دخالت هیچ مردی نیس✌🏻💯کلمات فمنیست و روشن فکری واسه فشاریا فحش حساب میشه😂🤦🏻♀️اتفاقا درس بخونید و دانشگاه برید، تحصیلات باعث تربیت آگاهانه فرزندان والگو سازی درست میشه باعث میشه تفکر نقادانه داشته باشید و زود باور نباشید🫰🏻💞من از نسل پادشاه کوروش کبیرم😍🤍

نه اتفاقا ماهی خیلی شیکه اگه شکم نداری و باسن داری

باسنم خیلی رو فرمه 

ولی خب خانوادم پا فشاری میکنن که ماهی نگیر

انگار عروس نیستی و نمیدرخشی اون شب

معلوم نمیشه تو عروسی

گیر دادن پف دار بگیر

ونک زندگی میکنم. تامام

سال ۹۵ مدل لباسمو بدون پف ورداشتم مدل ارایشم هم ایرانی اروپایی بود.

همه میگفتن وا...

ولی هرچقدر زمان میگذره تازه بروز میشه.

اون زمان آرایش لایت و کانتور کردنزیاد مد نبود.

هرچی دلت میخواد باش انروز روز توئه.

یادمه کل شهرمونو گشتیم واسه تاج ارتفاع کم😁

باسنم خیلی رو فرمه ولی خب خانوادم پا فشاری میکنن که ماهی نگیرانگار عروس نیستی و نمیدرخشی اون شبمعلوم ...

دو دامنه بگیر 

دامنشو در بیار بعدا 

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚خدا دیرگیره ولی شیر گیره👌🏻🤣این روزا حلال زاده ها در رنجن👌🏻وطن یعنی سرای ترک تا پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد فارس🫶❤️یک مرد واقعی از شما حمایت میکنه و به شما آزادی عمل و اندیشه میده، مرد واقعی در پوشش غیرت باعث اذیت و آزار شما نمیشه ،اما یک نر واقعی شما رو محدود میکنه و آزادی عمل رو از شما میگیره👌🏻من یک زنم خودم میتوانم واسه پوشش، رفتار و گفتار خودم تصمیم بگیرم و احتیاج به دخالت هیچ مردی نیس✌🏻💯کلمات فمنیست و روشن فکری واسه فشاریا فحش حساب میشه😂🤦🏻♀️اتفاقا درس بخونید و دانشگاه برید، تحصیلات باعث تربیت آگاهانه فرزندان والگو سازی درست میشه باعث میشه تفکر نقادانه داشته باشید و زود باور نباشید🫰🏻💞من از نسل پادشاه کوروش کبیرم😍🤍

هرجور دوست داری بگیر اتفاقا با مدل ماهی اگ خوش اندام باشی میدرخشی چون متفاوته و قطعا زیبا

دقیقا خیلی خوشگله

ولی میگن اون شب بین اون جمعیت تو تالار کسی تشخیص نمیده تو عروسی

چون خیلیا ممکنه سفید بپوشن یا خیلی پف دار

ونک زندگی میکنم. تامام
سال ۹۵ مدل لباسمو بدون پف ورداشتم مدل ارایشم هم ایرانی اروپایی بود.همه میگفتن وا...ولی هرچقدر زمان م ...

ایراد نگرفتن که این چ لباسیه؟

یا این چیه پف نداره؟

ونک زندگی میکنم. تامام