2777
2789
عنوان

کنکور انسانی و حرفای بقیه

68 بازدید | 5 پست

سال بعد میخوام کنکور بدم کتاب و اینا از گوشی دانلود کردم تست میزنم میخونم تازه شروع کردم 

امروز یکی از آشنا ها زنگ زد گفت که آره رشته انسانی آسونه نمیدونم راحت ترینه ولی مطمئنم تو قبول نمیشی الکی نخون تو که تو خانواده‌ی پولدار و حسابی نبودی یعنی با گفتن این حرفش به معنای واقعی شکستم

همه تلاشمو دارم میخونم 

ساعت ۶ صبح پا میشم تا ۱۰

ظهر دوباره ۱ شروع میکنم تا زمانی که مطالعه اون روز تموم بشه فقط برای این که نتیجه ببینم

یهو اومد اینو گفت اصن نمیدونم واقعا..

کسی هست اینجا کنکور داده باشه 

من چون پول ندارم میخوام ازمونای گزینه دو رو خونه بزنم فقط از فراموشی مطالب میترسم از بس حجما زیاده به مرور نمیرسم اصن فقط کارم شده تست و خوندن

نمیدونم واقعا این خانواده ها و اشناهای داغون رو از کجا میارید این خودش باید ده جلسه تراپیست بره 

بعدم کی گفته رشته اسونیه البته بله وقتی بازار کارش که. عموما ریاست و معاونت امور اجتماعی و فرهنگی سیاسی هستش رو از طریقه طلبگی و از طریق حوزه علمیه میرن  و خراب میکنن میشن صاحب منسب های کشوری معلومه که دانشجوی رشته انسانی باید به همون فرهنگیان بسنده کنه و میشه رشته آسون !!!!

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کنکور انسانی خیلی سخته ولی اصلا به بقیه گوش نکن قطعا نتیجه زحمتتاتو میبینی، مطالب خیلیی طولانیت ولی با تکرار توی ذهنت میمونن و اره ازمون زدن خیلی کمکت میکنه فقط بعد اینکه ازمون زدی تحلیلش کن و اشکالاتتو یادداشت کن دوباره مرور کنی 

مرور خیلییی تاثیر داره و اینکه موفق باشی

دلمه برگ میخوام ☝🏼

نمیدونم واقعا این خانواده ها و اشناهای داغون رو از کجا میارید این خودش باید ده جلسه تراپیست بره بعدم ...

واقعا رشته دشواریه

۴ روزه مطالعه رو شروع کردم پیر شدم 

این فامیل مزخرف مام این همه حرف بارم کرد اصن یه وضعیم