2777
2789

شیدینگ لب

حرفمو کلی میزنم تو تاپیکا بعد خیلیا ریپلای میزنن میپرن ب ادم جواب اصلا نمیدم انقد فشاری میشن ک هی تاپیک میزنن جدا تگم میکنن بازم محل نمیذارم وجواب نمیدم دیونه میشن وای چقد بیکارین😂😂🙏🏻

من کارایی که خودم این هفته شروع میکنم و بعضیا رو انجام میدم

نانوبروز ابرو

ترمیم کراتین موهام

خرید روتین پوستی جدید

فشیال

لیزر بدن

ورزش کردن

رژیم غذایی برای سلامت پوست 

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

و سط جنگ چه حالی داری

جنگ  حتی ذره ای ذهنمو درگیر نکرد

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
از ۷ دولت ازادی

وا تهش مرگه دیگه

دیر یا زود چرا باید براش نگران باشم

از مرگ عزیزانش ادم‌نگران می شه

خب اونا هم یه روز میمردن دیگه