2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه دیگه الان همه چی گرونه

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

نمیدونممم ببین من سه چهار سال پیش نامزدیم بود 

مال من هفتا باکس بود از کوچیک به بزرگ 

اون موقع شد ۶ تومن اینا فکر کنم خیلیم شیک بودن

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

نمیدونممم ببین من سه چهار سال پیش نامزدیم بود مال من هفتا باکس بود از کوچیک به بزرگ اون موقع شد ۶ تو ...

نمیدونم مال اینها یکی اش شال عروس با پارچه برا مادر عروس بود 

یکی اش هم قرآن و قلم برا امضای نامزدی بود

یکی دیگه اش هم دو تا لیوان شرابی بود و قند و قندشکن با یه قسمتی برا گذاشتن حلقه بود

خب الان گل گرونه دیگه طبیعیه البته بستگی به سایز و تعداد گل هم داره نمیتونی عکسش رو بزاری؟

رفتن سفارش دادن برا چند روز دیگه

طوری که خودش میگفت یه دست گل بزرگ بود با گل های حدود ۸۶ تا گل سفید 

یکی اش هم قرآن و قلم برا امضای نامزدی بود
یکی دیگه اش هم دو تا لیوان شرابی بود و قند و قندشکن با یه قسمتی برا گذاشتن حلقه بود

یکی هم شال و انگشتر عروس با پارچه برا مادر عروس 

نمیدونم مال اینها یکی اش شال عروس با پارچه برا مادر عروس بود یکی اش هم قرآن و قلم برا امضای نامزدی ب ...

مال من خیلی زیاد بود همش لوازم نامزدیم بود 

ولی دوتاشم واسه همسرم بود رسمه توی خاندان ما واسه احترام به داماد واسش یکی دو دست لباس اینا میگیرم اونا رسم نداشتن واسه داماد ولی ما دل بخواهی واسه شوهرم گرفتیم

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>