2777
2789
عنوان

محدودیت خونوادگی

149 بازدید | 14 پست

سلام بچه‌ ها. من دومین سالیه که پشت کنکورم و امسال ۲۰ ساله شدم. 

خونواده به شدت بیمارگونه کنترلم میکنن. مثلا پرینت سوابق تماس ها و پیامک ها رو میگیرن، حق ندارم توی گوشی خودم تلگرام یا اینستا یا هر اپی داشته باشم، بعد این سالها تازه یکساله که گوشی دارم، هر کجا میرم باید با جزئیات و دقیق بدونن کجام، حتی سوابق تراکنش های بانکیم چک میشه که کی و چقدر خرج کردم یا شارژ و بسته خریدم. سرکوفت و کتک کاری و تحقیر هم خیلی توی خونمون زیاده نسبت بهم... و حتی مدت زیادی به خودکشی فکر میکردم و یه بار اقدام کردم...

تراپی رفتم توصیه هایی بهم کرد ولی الان انقدر این مسائل طولانی شدن که دارم روانی میشم. چون تحت فشار های زیادی هستم. جسمی، خونوادگی ، کنکور ، روحی و...

خیلی از بهترین دوستامو بخاطر این کنترلگری هاشون از دست دادم. فقط یه دوست واسم مونده الان که اونم دارم از دست میدم...

من خیلی دلم میخواد بیشتر بیرون از خونه باشم. به نظرتون چیکار کنم؟ یا با چه بهونه هایی برم بیرون هر از گاهی؟ همین دوستم رو هم خیلی بخوام ببینم ۲۰ روز یکبار در حد دو ساعت اونم با هزار تماس و پیگیری و اعصاب خردی که از یه جایی به بعد واقعا باعث کوچیک شدن من میشه... شهرمونم بزرگه نسبتا کوچیک نیست خیلی.

عزیزم شورش کن

شورش بزرگ

یه مدت اذیت میشی تهش خلاصیه

دانشجوی روانشناسی. علاقه‌مند به گربه ها، کتاب ها، هنر و ادبیات ژاپنی. در حال خواندن برای کنکور ارشد و در آرزوی مهاجرت به یکی از کشور های اسکاندیناوی. بسیار خودشیفته، غرب زده و وسواسی. من روانشناس نیستم. من فعلا سال دومم و حتی بعد گرفتن مدرکم قرار نیست درمانگر بشم. پس لطفا رو حرف من در حد کاربر عادی حساب کنین.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تاپیک قبلیت که چیز دیگه ای گفتی! 

پارتنر و.... 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

پارتنر با این موضوع مغایرت نداره دوست عزیز. این تاپیک رو جهت راهنمایی گرفتن زدم نه جهت مظلوم نمایی‌.

نه خب میگم وقتی دو سال تونستی پارتنر داشته باشی پس خانواده محدودیتش خیلی شدید هم نبوده

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

عزیزم شورش کنشورش بزرگیه مدت اذیت میشی تهش خلاصیه

میشه بیشتر منظورت از شورش رو برام باز کنی؟ دعوا راه بندازم؟ 

ببین پدرم واقعا دیوونست. شوکر و این چیزا داره و تا حد مرگ کتک میزنه. بعید میدونم دعوا و سلیطه بازی جوابگو باشه. ولی ممنون میشم بیشتر باز کنی واسم خوشگله💚

میشه بیشتر منظورت از شورش رو برام باز کنی؟ دعوا راه بندازم؟ ببین پدرم واقعا دیوونست. شوکر و این چیزا ...

زندگینامه ناکاهارا چویا رو بخون. منظورم رو می فهمی

دانشجوی روانشناسی. علاقه‌مند به گربه ها، کتاب ها، هنر و ادبیات ژاپنی. در حال خواندن برای کنکور ارشد و در آرزوی مهاجرت به یکی از کشور های اسکاندیناوی. بسیار خودشیفته، غرب زده و وسواسی. من روانشناس نیستم. من فعلا سال دومم و حتی بعد گرفتن مدرکم قرار نیست درمانگر بشم. پس لطفا رو حرف من در حد کاربر عادی حساب کنین.

نه خب میگم وقتی دو سال تونستی پارتنر داشته باشی پس خانواده محدودیتش خیلی شدید هم نبوده

عزیزم چرا حقیقتا خیلی شدید بوده.‌دوست داشتیم همدیگه‌رو و ایشون شرایط منو پذیرفت... اندک ارتباطی رو نگهداشتیم و چون شهر دیگه ایه کم همدیگه‌رو میبینیم در حد ۶ ماه یکبار.  

اگه قضاوت هاتون تمام شد منتظر خوندن نظرتون هستم زیبا🦋🩵

چقد خوب که با این وجود تمایل داری محدودیت‌هاتو بشکنی

من خانوادم خیلی کمتر کنترلگر بودن ولی انگار خودم محدودیتارو پذیرفتم و این کنترله بیشتر درونی شد

الان با اینکه اجازه بیرون رفتن و اینا رو دارم، ولی نه جا و دوستی دارم که برم پیشش، نه تمایلی به تنها جایی رفتن

حتما دانشگاتو شهر دیگه بزن و خوابگاه بگیر

تموم میشه همه چیی

همون شخصیت سگ های ولگرد؟ 🥲

نه

اون شخصی که شخصیت سگای ولگردو ازش الهام گرفتن. نویسنده

چقد خوب که با این وجود تمایل داری محدودیت‌هاتو بشکنیمن خانوادم خیلی کمتر کنترلگر بودن ولی انگار خودم ...

ممنونم از کامنت و انرژی مثبتت زیبا🩷🦋

حتما سعی میکنم واسش...‌ ببین راستش منم خیلی دلم میخواد بتونم بپذیرم حداقل! ولی نمیتونم... هر چقدر سعی کردم نشد. نمیتونم این تمایلم به ازادی و راحت زندگی کردن بدون جواب پس دادنو سرکوب کنم. برات ارزوی شادی و بالندگی دارم...