nikijoon مدیر استارتر عضویت: 1396/07/10 تعداد پست: 2104 عنوان تو رو خدا بیاید بچه ها ..حتی الامکان ..ماما بیاد ..دکتر زنان ..دکتر عفونی 😢😢😢😢😢😢😢😢 177 بازدید | 16 پست من ازمایش خون دادم آنتی بادی سیتومگالوویروس یا همون Ab CMV IgG بالای ۵۰۰ عددش هست چکار کنم دکترم مسافرته تو رو خدا کمک 1396/12/02 | 22:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاطمهمعصومه عضویت: 1396/11/30 تعداد پست: 4934 عدد igmرو نزده؟اي جي جي بالا خوبه عزيزمنشونه حفاظت بدن شما در برابر بيماريهيعني قبلا عليه ويروس انتي بادي ساخته شدهولي اي جي ام انتي بادي در فاز حاد هست نبايد بالا باشه
nikijoon مدیر استارتر عضویت: 1396/07/10 تعداد پست: 2104 عدد igm رو نزده؟ اي جي جي بالا خوبه عزيزم نشونه حفاظت بدن شما در برابر بيماريه يعني قبلا عليه وي ... ببین هر چی نگاه میکنم igm برایcmvکلا تو آیتمای آزمایشم نیست واقعا خوبه ؟؟ ..تورو خدا راس میگی ؟
nikijoon مدیر استارتر عضویت: 1396/07/10 تعداد پست: 2104 عدد igm رو نزده؟ اي جي جي بالا خوبه عزيزم نشونه حفاظت بدن شما در برابر بيماريه يعني قبلا عليه وي ... ببین تو رو خدا نرو ...Ca15-3 باید زیر ۲۵ باشه برای من ۲۸ و نیم ..تو اینترنت زدم میگه سرطان سینست ..یا کلا سرطانای دیگه تو رو خدا میگی همش دارم گریه میکنم ...تو رو خدا اینو میدونی ؟؟
nikijoon مدیر استارتر عضویت: 1396/07/10 تعداد پست: 2104 متوجه نشدم چي نوشتيCA125 منظورتونه؟؟ نه ..Ca 15-3 اونم هست سی آ ۱۲۵ ولی اون تو رنج نرمال ...این بقلش ستاره داره چکار کنم ؟؟😢😢😢
فاطمهمعصومه عضویت: 1396/11/30 تعداد پست: 4934 اهانCA15-3??زير سي نرمال هست، كاري با رنج ازمايشگاه نداشته باش،كتاباي ما ميكه زير سي نرمالهتو سرطان ها عددش خيلي بالا ميره عزيززمهيچ وقت در حد يكي دوتا بالا پايين نگران كننده نيست
nikijoon مدیر استارتر عضویت: 1396/07/10 تعداد پست: 2104 اهانCA15-3?? زير سي نرمال هست، كاري با رنج ازمايشگاه نداشته باش،كتاباي ما ميكه زير سي نرماله تو سر ... وای واقعااا؟؟؟ تو رو خدا راست میگی ؟؟بردم یه دکتر عمومی اصلا متوجه نشد فقط گف گریه نکن ..واقعا سرطان نیست خیلی میترسممم😢😢😢
فاطمهمعصومه عضویت: 1396/11/30 تعداد پست: 4934 عددات برا من بد جور مياد برا همين خوب نتونستم بخونم همون سي اي پونزده سه رو ميگي ديگه درسته؟؟
nikijoon مدیر استارتر عضویت: 1396/07/10 تعداد پست: 2104 عددات برا من بد جور مياد برا همين خوب نتونستم بخونم همون سي اي پونزده سه رو ميگي ديگه درسته؟؟ آره همون ...خودشه ...میگم نکنه تازست عددش فعلا پایینه بعدش بره خیلیی بالا ؟؟؟ از اینا که میگن سرطان رو زود متوجه شدن 😢😢😢😢😢😢😢
فاطمهمعصومه عضویت: 1396/11/30 تعداد پست: 4934 وای واقعااا؟؟؟ تو رو خدا راست میگی ؟؟ بردم یه دکتر عمومی اصلا متوجه نشد فقط گف گریه نکن .. ... عزززيزم عدد رقما انقد زياده طفلك حتما يادش نبوده،خيالت راحت باشه سرطان نيستحالا يه دكتر زنانم ببر نشون بده،مطمينم سرطان نيست كاملا نرمالهحالا اين ازمايشا تو واسه چي دادي اصلا؟؟
فاطمهمعصومه عضویت: 1396/11/30 تعداد پست: 4934 آره همون ...خودشه ...میگم نکنه تازست عددش فعلا پایینه بعدش بره خیلیی بالا ؟؟؟ از اینا که میگن ... نه عزززيز دلم الان منم برم ازمايش بدم همين عددا درمياد
nikijoon مدیر استارتر عضویت: 1396/07/10 تعداد پست: 2104 عزززيزم عدد رقما انقد زياده طفلك حتما يادش نبوده، خيالت راحت باشه سرطان نيست حالا يه دكتر زنانم بب ... نمیدونمممم😢😢😢دکتر زنانم برام نوشته چکاپ کامل قبل از بارداری ..الانم نیست مسافرته..منم موندم همین جوری ...😭😭الانم که آخر هفتس ولی فردا حتما میرم
nikijoon مدیر استارتر عضویت: 1396/07/10 تعداد پست: 2104 نه عزززيز دلم الان منم برم ازمايش بدم همين عددا درمياد وای ممنون تو اومدی ...دست درد نکنه ...الان بهترم ..