2821
2789
عنوان

خسته شدممم

90 بازدید | 5 پست

از بس غر غر ای مامانمو شنیدم بهونه هم نداره ها فقط میخواد یچی بگه خستم کرده توقع داره من ۲۴ ساعته مث دخترای قدیم خونه رو جمع کنم برق بندازم در صورتی که انجام میدم اما اصلا نمیبینه برعکس من ابجیم دست به سیاه سفید نمیزنه شاید هفته ای یبار ظرفارو بشوره بعد همون یبار ظرف شستنو میزنه تو سر من که از ابجیت یاد بگیر واقعا کفری شدممم

برای خودت بیذون از خونه سرگرمی درست کن. مثل خواهرت باش 

آهای توی نره خر بی ناموس لاشی که سواد هم نداری و نمیبینی نوشتم متاهل و درخواست دوستی میدی .من مثل خواهر و مادرت خیابونی نیستم .تو رو فقط یه زنا زاده میدونم و بس .حالا هی درخواست دوستی بده همون کاری که برای مادر و خواهرت تو خیابون درخواست میدن ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من بخوام مثل اون باشم پدرمو در میاره غرغراش از این بیشتر میشه

یه مدت تحمل کن تا بالاخره تو کوجه تو هم عروسی بشه.. گفت پاشو بشور. دستشو بگیر ببر خواهرتو نشون بده بگو اینم دخترته  فقط من نیستماا.. گفت نمیشوره بگو به من چه. صبحانه پای خوذت نهار پای من شامم پای اون.. من فقط دختر خونه نیستم.. یه بار نشست ـتو هم نشور.. 

آهای توی نره خر بی ناموس لاشی که سواد هم نداری و نمیبینی نوشتم متاهل و درخواست دوستی میدی .من مثل خواهر و مادرت خیابونی نیستم .تو رو فقط یه زنا زاده میدونم و بس .حالا هی درخواست دوستی بده همون کاری که برای مادر و خواهرت تو خیابون درخواست میدن ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹

دیگه ببینیم چی میشه

اره باید با مقاومت حق خودتو بگیری. عین خواهرت باش بالاخره مادرت هم مجبور میشه اینو قبول کنه که تو فقط تو اون خونه نیستی. یه دختر دیگه هم زاییده 

2790
2823
2791
2779
2792