2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قلم چی و ماز!

نهه 

آزمونای جامع رو کامل بده.

جامع های قلمچی و ماز و سنجش و گزینه دو

کنکور های سال های گذشته خارج و داخل. 

اگر میتونی و میخوای مبحثی هم درکنار آزمون جامع ها جمعبندی کنی از دوپینگ ماز هم استفاده کن 

نهه آزمونای جامع رو کامل بده.جامع های قلمچی و ماز و سنجش و گزینه دوکنکور های سال های گذشته خارج و دا ...

دوپینگ ماز باید هزینه کنم شرایطش نیست همون ازمونا رو تحلیل میکنم قسمتایی ک مشکل دارم و برمیگردم میخونم روش کار میکنم

بالاخره شد اونیکه میخواستم...

آزمون فراوان تجربه دارم که میگم

ازمون بده همش؟

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏

خداکنه باز عقب نیوفته

💕لک تبار💕#منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم💕#متولدهفت آباااان💕با تمام وجودم با سلول به سلولم اینو باور دارم بیایان هم ک باشی حسین آبادت میکند💕

آزمون جامع سنجش امسال و سال قبل و سال قبل تر .‌‌‌‌‌‌‌‌ازمون‌جامع قلمچی امسال و پارسال و... خلاصه خودتو ببند به آزمون . برنامه دوروز یکبار . دوروز بخون یک روز آزمون جامع . یا اگه زیاد فراموشی نداری یک روز درمیون آزمون جامع  بزن  .