2777
2789
عنوان

آقایون بیاین

129 بازدید | 16 پست

با دختر تک فرزندی که رشته خوبی بخونه ( در آینده خب طرح داره ) و خانواده نسبتا خوبی داره از لحاظ مالی اما .. اما زیبا نیست یعنی خیلی چهره ی معمولی داره ازدواج‌ میکنید ؟

سبز کجا بود بابا جان ! خاکستر شدیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رشته طرح دار ملاک آخه بی احترامی نمیکنم اما رشته های فناوری اطلاعات سلامت و بهداشت هم طرح داره پزشکی و دندون هم طرح داره این از این موضوع.

اما خب زیبایی واقعا نسبی بنظرم شاید به عنوان فاکتور جذب کننده زیبایی به حساب بیاد اما هیچ وقت عامل نگه دارنده یک مرد نیس 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

آره 

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

پزشکی

زیبایی مهم برای آقایون هر کسی هم بگه نه بنظرم راستش نمیگه اما نسبت داره این درجه اهمیت برای کسی مثلا اندام مهتر از چهره اما باز هم میگم عاملی هست که جذب کننده باشه چون در مرحله اول تو چهره و پوشش اون فرد میبینی و اخلاق در گذر زمان خودشو نشون میده

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

زیبایی مهم برای آقایون هر کسی هم بگه نه بنظرم راستش نمیگه اما نسبت داره این درجه اهمیت برای کسی مثلا ...

زیبایی مهم هست

اما اخلاق مهمتره

البته نظر منه

کاربری واگذار شد، تاپیکهای قبل از ۱۴۰۴/۵/۱۰ مال       

زیبایی مهم هستاما اخلاق مهمترهالبته نظر منه

بله این حرف شما منم قبول دارم اما خب در وحله اول شناخت اخلاق صورت میگیره ؟

این حرف چهره اصلا مهم نیست بنظرم شعار گونه است چون بهترین روانشناس ها میگن زیبایی زوجین عادی میشه اما چهره زشت اصلا شاید در گذر زمان کم رنگ تر بشه .

بله این حرف شما منم قبول دارم اما خب در وحله اول شناخت اخلاق صورت میگیره ؟این حرف چهره اصلا مهم نیست ...

بله نظر شما کاملا درسته. قاعدتا از تمام جهات باید به دل طرف مقابل بشینه، چهره، اندام، اخلاق و...

اما چون ایشون گفت ، چهره، معمولی با اخلاق خوب، منم گفتم اوکی هست.

من شخصا با ازدواج سنتی بشدت مخالفم

باید چند ماه و شاید یکسال معاشرت و شناخت باشه بعد رسمی بشه موضوع. 

کاربری واگذار شد، تاپیکهای قبل از ۱۴۰۴/۵/۱۰ مال       

بله نظر شما کاملا درسته. قاعدتا از تمام جهات باید به دل طرف مقابل بشینه، چهره، اندام، اخلاق و...اما ...

منم حرف تون نقض نکردم اما صحبتم اینکه اون جرقه اولیه بخاطر اخلاق گاها زده نمیشه چون خصوصیات اخلاقی خیلی ساده بروز نمیشه مثلا خیلی از خصوصیات در محیط بروز میده در گذر زمان پرده برداشته میشه 

مرسی از وقتی که گذاشتید خوشحال شدم از همکلاسی باشما