2777
2789
عنوان

جاریم تقلید میکنه خیلی ناراحت میشم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 47 پست
تک پسر نیست در حال حاضر جاری ندارم 😂 خواهر شوهرامم خوبن واقعا ولی مادر شوهر خوبی دختراش رو‌قشنگ جبر ...

آهان ـ.... تو منی یا من تو... من خواهرشوهرام واقعا خوبن ولی مادرشوهرم قشنگ جبران میکنه برام😅🫱🏽‍🫲🏻🤣🤣🤣🤣🤦🏻‍♀️... 

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهرمم همینو گفتت😂😂😂😂

خواهرت کاملا حق نواخته😂🤣

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بخدا رنگشو مدلشو رفته خریده🫥😳

😐🤣 وای واقعا زننده است
چطوری فهمیدی؟

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

خداوروشکر جاریام به من کاری ندلرند... ولی خودشون دوتا به هدیگه خیلی حس رقابت دارند... دلیلشون هم این ...

اون با جاری بزرگم رقابت نداره اصلا ادم حسابش نمیکنه بااینکه زن خوبیه بنده خدا سال تا سال نمیبینیمش

خیلی عادی میشینه پیش من میگه من تو از اون خیلی بهتریم منم میگم نه اون بزرگتره زشته اون ۴۰سالشه من ۲۵ اصلا ازاری نرسونده بهم

ولی من ک ازشون کوچیکترم باهام رقابت میکنه

💍♥️

سلیقه آت دوست داره خوشحال باش، 

طرف هم احتمال داره حسود باشه ، از هیچی زندگیت هیچی اصطلاحا بهش نرسون

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
😐🤣 وای واقعا زننده استچطوری فهمیدی؟

رفتم خونش دیدم رو رخت اویزه🫥بعد دیدم سوتین هم‌که من خریدم خریده حتی رنگ لاک هام حتی دفعه بعدی دست اون میبینم

کاربری دست دونفره من خواهرم🐣🐥

خیلی خیلی بده بعدا می گه من زودتر عروسی کردم عروس جدیده تقلید کرده

اینکه کی چی میگه اگه برات مهم باشه که دائما باید فکرای بیخود کنی .

این حرف من در شرایطی ک حرف بقیه به چپت نباشه صدق میکنه .

نه کسایی ته تقی به توقی میخوره بشینن فکر و خیال کنن و زارربزنن 

واسه کساییه ک ب سلیقه خودشون احترام میرارن و انتخابشونو دوس دارن 🌼

من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌

اون با جاری بزرگم رقابت نداره اصلا ادم حسابش نمیکنه بااینکه زن خوبیه بنده خدا سال تا سال نمیبینیمشخی ...

واقعا رو مخه همچنین جاری... منم دوتا جاریام هر دو تقریبا ۳۶سالشونه... ومن۲۴... برای همین به من کاری ندارند.... ولی خودشون چون همسن هستن ودختر عمو هستن با هم رقابت دارند

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

رفتم خونش دیدم رو رخت اویزه🫥بعد دیدم سوتین هم‌که من خریدم خریده حتی رنگ لاک هام حتی دفعه بعدی دست ا ...

😐 یعنی عوووق به این کار زنداداشت تا ابد

رفتم خونش دیدم رو رخت اویزه🫥بعد دیدم سوتین هم‌که من خریدم خریده حتی رنگ لاک هام حتی دفعه بعدی دست ا ...

البته یچیزی هستا شاید فکر میکنه با اینکار همسرش یحتمل اون رو با شما مقایسه نمیکنه
شاید میترسه یا شاید براش این مقایسه پیش اومده باشه

مدل لباس زیرات از کجا فهمیده رفته شبیهش خریده 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
البته یچیزی هستا شاید فکر میکنه با اینکار همسرش یحتمل اون رو با شما مقایسه نمیکنهشاید میترسه یا شاید ...

کلن سلیقه هم‌ نداره ولی اخه به حدی تقلید میکنه که دیگه روانم بهم ریخته بعد قیافم میگیره ازارم میده

کاربری دست دونفره من خواهرم🐣🐥

2790
2778
2791
2779
2792