2777
2789

سلام عزیزانم همیشه موقع پریود دل‌درد دارم اما ایندفعه سه روز تاخیر داشتم و الان خون‌ریزیم کم هست اما دل‌درد شدید دارم همش گریه میکنم😭😭😭خیلی شدیده بیمارستان هم نمیرم بخاطر جنگ میترسم بزنن بیمارستان رو

کمپرس آب‌گرم هم خوبم نمیکنه چیکارکنم😭😭خون‌ریزیم کمه اما دردم شدید قبلا خون‌ریزیم متویط روبه زیاد بود اما دل‌دردم کمتر خواهرانه هر راه‌حلی دارید یگید😭

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

من از خواب پا شدم دیدم پریودم تف بهش

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

مفنامیک یا شیاف عزیزم

چای نبات هم خوبه 

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مفنامیک یا شیاف عزیزمچای نبات هم خوبه

مامانم نمیذاره دارو شیمایی برای پریود استفاده کنم عزیزم تو خونه‌هم نداریم دارم میمیرم بزور تایپ میکنم😭

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭