بیا با رفیقمو پارنترش و رفیقای دختره بریم باغ منم قبول نکردم
بهم گفتش که مگه چی میشد بیای تو با من بودی خودم هواتو داشتم میرفتیم باغ با رفیقمو پارنترشو رفیقای پارنترش کلی ام خوش میگذشت تو پایه من باید باشی تو جمع باهام بیای وقتی میگم بیا باهم بریم باغ پیش اونا همه یعنی میخام پزتو بدم یعنی میخام بفهمن تورو دارم منو مقصر جلوه داد که الکی گیر میدی نمیای🤕(اعتمادم خیلیییی بخش دارم اما خوشم ازین جمعا نمیاد اما اون خوشش میاد و مشتاقه
جمع اگه پارتنری بود یه چیزی اثبات کردن رابطتون به دخترای دیگه اصلا معنی نمیده
در کل باید با این رفتارش بسازی چون از الان فازش معلومه
نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........
بقیه همه چیز از تقدیر بهشون رسید اما من حتی تقدیر هم از دربار غوث اعظم بهم رسید .منم ادنی غلام غوث اعظم .فقیرم بارگاه غوث اعظم. وسیله نیست ما را از دو عالم جز لطف و عطای غوث اعظم. غوث اعظم به من بی سر و سامان مدده قبله ایمان مدده کعبه دین مدده . امداد کن امداد کن از بند غم آزاد کن در دین و دنیا شاد کن یا غوث اعظم دستگیر.خاک بغدادت شود سرمه بیناییم پیر پیران مدده یا شه دستگیر مدده.غوث اعظم بنگر به حالم .الهی خیر گردانی به حق شاه جیلانی .🤲💚