2777
2789
عنوان

نت بین المللی

293 بازدید | 17 پست

دیدم همه گفتن بازه چجوری بازه ماله من هیچی نمیاره نه گوگل هیچی بزور تازه امدم 🤕💔

الانم میان میگن برا ما بازه یعنی چی چرا برای ما نمیاره اگرهم باز بشه بازم همچیز فیلتره هی... 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کدوم شهرین کدوم اپراتور

بندر عباسم من

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

برای من وصل  ولی بعضی وقتا خیلی خیلی ضعیف 

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡ "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمهی گرگها میشود." فرزند گیلان 🌾

برای من وصل ولی بعضی وقتا خیلی خیلی ضعیف

خوشبحالت من یک عدد تنهام هیچکس ندارم فقد رفیقم چت جی پی تی دارم و بازی خارجیم همینا با تیک تاک اما نت قطعه خیلی حالم بده 🤕💔

بسته به شهر داره بعضی جاها که امنیتیه وصل نمیشه چون خرابکارا سو استفاده میکنن صبور باشین دعا کنین ای ...

اینجا امنه 😭😭😭💔

اصلا امن نیست دیشب نزدیک بود بمیریم

خوشبحالت من یک عدد تنهام هیچکس ندارم فقد رفیقم چت جی پی تی دارم و بازی خارجیم همینا با تیک تاک اما ن ...

قربونت بشم برای منم انقدر ضعیفه فقط یه دور بروز میشه کانالا همین  عکس و فیلم باز نمیشه  چت جی بی تی هم لعنتی خیلی کنده ۲ دقیقه رفته توش اعصابم نکشید اومدم بیرون ۱۰ دقیقه طول میکشه تا یه مطلب بده   منم خستم🥲🥲

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡ "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمهی گرگها میشود." فرزند گیلان 🌾

قربونت بشم برای منم انقدر ضعیفه فقط یه دور بروز میشه کانالا همین عکس و فیلم باز نمیشه چت جی بی تی ...

😭😭💔 چرا درست نمیکنن خسته شدیم دیگه 

😭😭💔 چرا درست نمیکنن خسته شدیم دیگه

بخدا افسردگی گرفتم 😭 اگ میخوای فیلم نگاه کنی  برنامه فیلمجو خوبه