2777
2789
عنوان

بینی نچرال

132 بازدید | 10 پست

من همیشه دوستام و دوروبریام میگفتن خوشگلی فلانی 

ولی اصن آدم میره دانشگاه یا این پروفایلارونگاه میکنه بعضیا ها نه همه بعضی دماغ عمل کردن بد شده ولی بعضی انقدر کوچیکه و آرایش زیادم دارن آدم هرچقدرم مال خودش خوب باشه فک میکنه بده من صورتم گرده و لبم گوشتی بینیم هم نوکش گرده و متوسط یعنی  ددسداشتم کوچیکتر باشه ولی فرمش قشنگه دست بخوره هیچیش نمیمونه با تناسب پری صورتم و لبام ولی فرمش خوبه نمیدونم حالا واقعا بینی نچرال گرد که متوسط قشنگه 

ولی همونکه شاعر میگفت....جهان،،بی عشق ،چیزی نیست جز تکرار یک تکرار ......اگر جایی به حال خویش باید گریه کرد،اینجاست ......

اره مال منم اینجوریه همه میگن قشنگه

کاش کوچیکتر بود ولی 😂

ولی همونکه شاعر میگفت....جهان،،بی عشق ،چیزی نیست جز تکرار یک تکرار ......اگر جایی به حال خویش باید گریه کرد،اینجاست ......

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا جدا از عمل بینی و اینا، اون پروفایل هایی که میبینی همه فی.لتر و ادیت شدس. تو این دوره زمونه هیچکس شبیه پروفایلاش نبست.

اونایی هم که تو دانشگاه میبینی آرایش غلیظه 

والا من هر دختری رو تو دانشگاه دیدم حداقل نیم کیلو آرایش و کرم پودر رو صورتش بوده😅😁

تنایب الان قشنگتره تا کوچیک بودن

شاید

حالا جدا از عمل بینی و اینا، اون پروفایل هایی که میبینی همه فی.لتر و ادیت شدس. تو این دوره زمونه هیچ ...

اره واقعا هرچی من میزنم انقدر نمیشه بد یه طوریم ارایش ملایم خیلی قشنگ بهم ولی علیظ صورتمو گم میکنه نمیدونم میگم چیزی نیستن ولی با عمل و آرایش به چشم میان دیگ 

خودت چی دوست داری

اگه رو مخت رفته عمل کنی بگرد دنبال دکتری که نچرال عمل کنه فقط جلوی دماغت که اذیتت میکنه رو درست کنه

اگرم خیلی رو مخت نیست که عمل نکن😂

ولی من بخاطر کار دکترم از تبریز اومدم تهران عمل کردم رفتم

دکترم عالی بود، مجیدی

نمیدونم کاراشو دیدی یا ن ولی خیلی نچرال جراحی میکنه

خودت چی دوست داریاگه رو مخت رفته عمل کنی بگرد دنبال دکتری که نچرال عمل کنه فقط جلوی دماغت که اذیتت م ...

نه اسمش چیه ؟! یوقتا میگم بکنم یوقتانه ... بد نیست آخه من زیادی خواهم حس میکنم دست بخوره شاید خیلی کوچیک شه بد شم نمیدونم

اسم دکترم محمد مجیدی اره منم خیلی دو در بودم راهمم دور بود تصمیمم و سخت تر کرد

دیدم دیشب کارش خوب بود دماغ من شبیه نصف نچرالای اون بود :)ولی آره خوب بود مرسی