2777
2789
عنوان

ساعت دیواری

109 بازدید | 10 پست

سلام دوستان میشه لطف کنید نظرتونو صادقانه بگید بازم بین دو راهی موندم🥲

دیشب یه ساعت دیواری خریدم که خیلی از مدل و رنگش خوشم اومد فقط تنها مشکلش اینه که خیلیییی بزرگه(سایز۸۰) و سایز کوچکترش رنگش خوب نبود...

وقتی آوردمش خونه همه مسخره کردن که این چیه میخوای ببریش استادیوم نصب کنی؟🫠

حالا دودل شدم نمیدونم برای یه آپارتمان حدودا ۸۰ ـ۹۰ متری مناسب هست یا نه؟!

میگم خودم خیییلی خوشم اومده و حس میکنم اینه بزرگ مد شده اگه روی دیوارش چیز دیگه ای نزنیم و شلوغ نکنیم

نظرتون چیه؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دنبال ی متریم ت ب اون میگی بزرگ😂هرکی گف بده بگو عزیزم اینا مده میدونی مد چیه

واقعاااا؟خب شاید شما خونتون بزرگه اره؟

فروشنده ام بهم گفت الان همه دنبال ساعت بزرگن چرا کوچیکشو میخوای تو🫠

خوبه که سایزس حالا مامان منم باینکخ سقف خونشون کوتاهه یکم از همین زده دیوار انقد خوب شده منم خونم ۸۵ متره یه تابلو بزرگ زدم قشنگ مونده توجه نکن به حرفشون به اونا چه خونه خودته بزن عشق کن والا 

واقعاااا؟خب شاید شما خونتون بزرگه اره؟فروشنده ام بهم گفت الان همه دنبال ساعت بزرگن چرا کوچیکشو میخوا ...

نه عزیزم اصلا ربطی ب خونه بزرگ کوچیک ندارع خونه منم ۹۰ مترع

مده 

مثلا شلوار بگ مده ولی خانوادم میگن انگار گونی پوشیدی ولی هرجا میرم فک میکنن خونم بالا شهره و وضعم توپه 

یا شومیز  دامن مده اما خانوادم میگن عشایرا دامن میپوشن🤣🤣

نباید با کسی ک از مد سر در نمیاره بحث کنی 

مهم اینه ک وقتی ی لول بالا تر میاد خونت میبینه ساعتو میفهمه ک سطحت بالاس بی کلاس نیستی

البته الان این چیزا مد سده قبلا اینطور نبود 

نه عزیزم اصلا ربطی ب خونه بزرگ کوچیک ندارع خونه منم ۹۰ مترعمده مثلا شلوار بگ مده ولی خانوادم میگن ان ...

اره راست میگی سر استایلم خیلی مسخرم میکنم ولی این چون جهازه گفتم شاید راست میگن و چیز بیخودی گرفتم🥲

مرررسی ازت قوت قلب گرفتم🥹❤️