2777
2789
عنوان

مصاحبه فرهنگیان

301 بازدید | 24 پست

من دعوت شدم واسه مصاحبه امروز به اصرار پدر مادر مدارکو بردیم گفتن زنگ میزنن واسه زمان مصاحبه و فامیل هم اولش الف و جزو اولین نفراتم 

خیلی میترسم هم واسه مصاحبه عقیدتی‌ش هم تخصصی‌ش چون از نظر دین و اینا که هیچی حالیم نیست حتی آخرین بار کلاس سوم نماز خوندم و هیچی بلد نیستم

و واسه تخصصی هم اصلا اعتماد به نفس و فن بیان ندارم حس میکنم الکی وقت هدر دادنه قبول نمیشم 

کسی هست رفته باشه مصاحبه راهنماییم کنه؟🫠🫠🫠

منم دعوت شدم

رشتت چیه ؟

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تجربی

انشالله موفق باشی 

ببین احکام نماز و روزه و نماز ایات و مبطلات نماز و روزه رو بلد باش 

قران خوندنم همینطور 

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

ببخشید میشه درصدا و ترازتون رو بگید خیلی ممنون 

هرسه تراز رو 

میشه برای رسیدن به آرزوهام صلوات بفرستی ،داره بارون میاد لحظه برآورده شدن دعاها منم پیشاپیش برای کسایی که صلوات می فرستند دعا کردم  
انشالله موفق باشی ببین احکام نماز و روزه و نماز ایات و مبطلات نماز و روزه رو بلد باش قران خوندنم همی ...

مرسی تو هم همینطور♡♡ 

رفتم پیش مشاور دوسه تا جزوه فرستاده کار ده بیست روزه احتمالا مصاحبه همین سه چهار روز آینده باشه انقد میترسم که دست و دلم به خوندن هم نمیره 

مرسی تو هم همینطور♡♡ رفتم پیش مشاور دوسه تا جزوه فرستاده کار ده بیست روزه احتمالا مصاحبه همین سه چها ...

مرسی گلم

شروع کن مهم هارو بخون بهتر از هیچیه 

جمع میشه نترس

مرسی تو هم همینطور♡♡ رفتم پیش مشاور دوسه تا جزوه فرستاده کار ده بیست روزه احتمالا مصاحبه همین سه چها ...

من  ماده ۲۸بودم قبول شدم سال قبل ازیه موسسه خریدم اگه میخوای بیا ایتا حداقل احکام بدردت میخوره