2777
2789
اره خیلی عجله دارن

توی ماه رمضون دیدیم که عقدو عروسی کنن ولی توی محرم ندیدیم..

محرم ماهه حرامه

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توی ماه رمضون دیدیم که عقدو عروسی کنن ولی توی محرم ندیدیم..محرم ماهه حرامه

من خودمم وقتی میخواستم عقد کنم خیلی حساس بودم که ماه محرم و نحس بعدش نباشه قمر در عقربا رو هم چک کرده بودم ولی خب اینا خیلی عجله دارن 

من خودمم وقتی میخواستم عقد کنم خیلی حساس بودم که ماه محرم و نحس بعدش نباشه قمر در عقربا رو هم چک کرد ...

ما توی محرم هرچقدر هم‌عجله داشته باشیم عروسی نمیکنیم...شاید بقوله دوستمون شما اهل تسنن هستین و اعتقاد و رسرومتون فرق داره با اهل تشیع

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏