2777
2789
عنوان

شوهرم

236 بازدید | 14 پست

رو ارتباط شوهدم با دخترا خیلی حساسم

دوس ندارم با کسی حرف بزنه و کسی رو نگاه کنه یا حتی دختر بچه ها رو ببوسه و بغل کنه

و وقتی این کارارو میکنه من خیلی اذیت میشم از درون و گاهیم بهش غر میزنم

مثلا ببینم تو خیابون یا تو مهمونی نگاهش رو کسیه انگار قلبم مچاله میشه:(

نمیتونم خودمو اصلاح کنم خیلی اذیت میشم خیلی شوهرمو دوس دارم اخه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این یه اختلال هست اگر درمان نشه خیلی عواقب داره جاری من مثل شماست من تازه عروسی کردم اومد بهم گفت تو شلوار اینجوری پوشیدی دنبال شوهر منی هر بار همو می‌دیدیم با شوهرش دعوا میکرد با اینکه من چادری و محجبه ام قطع رابطه کرد خودت اول همه اذیت میشی 

حالا منو شوهرم به دختر پسرا نگاه میکنیم پشت سرشون غیبت میکنیم😅😅 دیروز دختررو دید گفتم اووو گردنت پیچ نخوره. منم پسرره رو دیدم گفتم جون چ بدنی ساخته🤣🤣

خلاصه هردو ب هیچ عنوان چشم هیز نیستیم و اعتماد کامل داریم ب هم.میدونم از سر کنجکاوی و در حد دیدنه

نه تو آنی که همانی نه من آنم که‌تو دانی🎭

دختر بچه ۱۰ ساله اینا

شوهرت سابقه خیانت داره؟ 

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

متولد ۷۹ هستین؟

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭