من بصورت کار اموزی برای تدوین جایی شاغل شدم و روزی یک کار بهشون تحویل میدم و اونام استفاده میکنن .... ولی اخه یک میلیون خیلی کمه بنظرتون ادامه بدم و ایا عادیه این قدر کم
شوخی میکنی؟؟؟؟؟نظافت منزل بری روزی ۶۰۰-۷۰۰ حقوقشه ماهی ۲۰ میلیون
وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱
کاری ۶۰ تومن حساب کردن نه محل کار دارن وروی سیستمشون کار میکنم گفتن بیشتر میشه اما برای شروع حس میکن ...
خب پس چطور خرج رفت وامد را میدی یعنی عملا چیزی برات نمیمونه ولی اگه ته اش استخدام هست بمون خواهر من تا ۱ سال پیش به مدت یک سال برای جایی کار میکرد با ماهی ۵۰۰ ولی چون میدونست ته اش استخدام هست صبوری کرد الان قراداد داره واکارش درست شده میارزید به این سختی
عزیزم من خودم دانشجوم از حقوق ماهی ۱ تومن شرول کردم بعد ۶ ماه به ۱۲ تومن رسیدم کم کم زیاد میشه اگه ج ...
چه خوب که نظر دادی میخواستم با شرایط مشابه خودم مقایسه کنم . شاید دارم کم لطفی میکنم چون اونجا یک مجموعه ی خیریه هست و من هیچی بلد نبودم . با خواهش و تمنا ازشون خواستم بهم کمک کنن . مجانی برام کلاسهای اموزش با کامپیوتر گزاشتن و در کنارش هم تدوین هم اموزش دادن . یعنی من رو از صفر حمایت کردن باید ریز بینتر ب قضیه فکر کنم اونا واقعا بهم لطف کردن و با وجود اینکه معروم نبود براشون سودی دارم یا نه حمایتم کردن خب نمیشه جا بزنم درسته منم اذیت شدم ولی باید صبوری کنم