2777
2789

من بصورت کار اموزی برای تدوین جایی شاغل شدم و روزی یک کار بهشون تحویل میدم و اونام استفاده میکنن .... ولی اخه یک میلیون خیلی کمه بنظرتون ادامه بدم و ایا عادیه این قدر کم

شوخی میکنی؟؟؟؟؟نظافت منزل بری روزی ۶۰۰-۷۰۰ حقوقشه ماهی ۲۰ میلیون

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دور کاری انجام میدی ؟یعنی هر کار را تقریبا ۳۰ هزار تومن ؟حجم کار بالاست یا کوتاه هست ولی خدایی کاری ...

کاری ۶۰ تومن حساب کردن نه محل کار دارن وروی سیستمشون کار میکنم گفتن بیشتر میشه اما برای شروع حس میکنم خیلی کمه 

کاری ۶۰ تومن حساب کردن نه محل کار دارن وروی سیستمشون کار میکنم گفتن بیشتر میشه اما برای شروع حس میکن ...

خب پس چطور خرج رفت وامد را میدی یعنی عملا چیزی برات نمیمونه ولی اگه ته اش استخدام هست بمون خواهر من تا ۱ سال پیش به مدت یک سال برای جایی کار میکرد با ماهی ۵۰۰ ولی چون میدونست ته اش استخدام هست صبوری کرد الان قراداد داره واکارش درست شده میارزید به این سختی 

خب پس چطور خرج رفت وامد را میدی یعنی عملا چیزی برات نمیمونه ولی اگه ته اش استخدام هست بمون خواهر من ...

باید با مسوول کار حرف بزنم و ببینم چی تو سرشه این خیلی کم هست 

عزیزم من خودم دانشجوم از حقوق ماهی ۱ تومن شرول کردم بعد ۶ ماه به ۱۲ تومن رسیدم کم کم زیاد میشه اگه جای پیشرفت داره و خودتو محدود نکن

در سرای نیستی باشد که تا نفسی هست ارامش حق مطلب وجودمان باشد... 🌱
عزیزم من خودم دانشجوم از حقوق ماهی ۱ تومن شرول کردم بعد ۶ ماه به ۱۲ تومن رسیدم کم کم زیاد میشه اگه ج ...

چه خوب که نظر دادی میخواستم با شرایط مشابه خودم مقایسه کنم . شاید دارم کم لطفی میکنم چون اونجا یک مجموعه ی خیریه هست و من هیچی بلد نبودم . با خواهش و تمنا ازشون خواستم بهم کمک کنن . مجانی برام کلاسهای اموزش با کامپیوتر گزاشتن و در کنارش هم تدوین هم اموزش دادن . یعنی من رو از صفر حمایت کردن باید ریز بینتر ب قضیه فکر کنم اونا واقعا بهم لطف کردن و با وجود اینکه معروم نبود براشون سودی دارم یا نه حمایتم کردن خب نمیشه جا بزنم درسته منم اذیت شدم ولی باید صبوری کنم 

چه خوب که نظر دادی میخواستم با شرایط مشابه خودم مقایسه کنم . شاید دارم کم لطفی میکنم چون اونجا یک مج ...

صبوری کن و کارت رو گسترش بده 

مثلا با جاهای دیگه هم صحبت کن و چند جا رو هندل کن کم کم سرعت عملت بالا میره و حقوقتم زیاد میشه

در سرای نیستی باشد که تا نفسی هست ارامش حق مطلب وجودمان باشد... 🌱