2777
2789
عنوان

کسی هست از مادرش خیانت دیده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 35 پست
خیانت نمیدونم یعنی چیخیلی ساله مادرمو ندیدم وقتی بچه بودم رفت ۲۲سالمه هنوز ندیدمشاگه خیانت حساب میشه ...

واقعا میگی؟ پس تو هم عین منی 

ازدواج کردی ؟

وقتی تنهایی وقتی هیچکی نداری ولی با همسر و اطرافیانت دعوا میکنی کسی هست کنارت آرومت کنه ؟

جای خالی مادرت احساس میکنی؟

من خیلی جای خالیش حس میکنم 

اما حتی خودش هم نمیتونه پرش کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حس میکنم ما رو دوست نداشت زن خوبی بود ..نمی‌دونم شاید تو زندگیش کمبود داشت آخه پدر و مادرش تو بچگی ا ...

خب شاید مهریه اش بوده نمیشه گفت بالا کشیده

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

واقعا میگی؟ پس تو هم عین منی ازدواج کردی ؟وقتی تنهایی وقتی هیچکی نداری ولی با همسر و اطرافیانت دعوا ...

من نامادری دارم 

خیلی خوبه ها ولی اصلا محبت نداره 

نمبدونم چطوری بگم هزینه دانشگاه و خوابگاه رو داده ولی مثل چوب خشک هست تو خونه حتی سر غذا تعارف نمیکنه بیا بخور 

کمبود محبت گرفتم   

تک فرزندم . بابام کلا پرته . ازدواجم نکردم . 

واقعا میگی؟ پس تو هم عین منی ازدواج کردی ؟وقتی تنهایی وقتی هیچکی نداری ولی با همسر و اطرافیانت دعوا ...

بهش گفتی مشکل دارم یا مشکلاتتو بهش گفتی؟

ببین مادرم قبلش همش منو نصیحت می کرد ولی قبل فوتشون یه جوری ازم عذرخواهی کرد که داغوون شدم کاش هیچوقت یهش مشکلمو نمی کفتم

مادرها خیلی مهربوونند 

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

من نامادری دارم خیلی خوبه ها ولی اصلا محبت نداره نمبدونم چطوری بگم هزینه دانشگاه و خوابگاه رو داده و ...

یعنی شماها تا الان مادرتون رو ندیدید؟؟

پدرتون و خانوادش برای دیدن مادرتون مانع نمیشن میتونید خودتون سر بزنید؟؟ شاید یه بار حرفی زدن اون هم خب زنه دیگه نتونسته بیاد 

یعنی شماها تا الان مادرتون رو ندیدید؟؟پدرتون و خانوادش برای دیدن مادرتون مانع نمیشن میتونید خودتون س ...

دیدمش چندباری حتی محل کارشو میدونم کجاست 

نه بابام مانع نشده هیچوقت 

حسی ندارم اخه بهش . من به کسی که باهاش بزرگ شدم هم حسی ندارم (نامادری ) 

دیدمش چندباری حتی محل کارشو میدونم کجاست نه بابام مانع نشده هیچوقت حسی ندارم اخه بهش . من به کسی که ...

اخه مادر خیلی مهربونه بهتر از پدره

بهش گفتی مشکل دارم یا مشکلاتتو بهش گفتی؟ببین مادرم قبلش همش منو نصیحت می کرد ولی قبل فوتشون یه جوری ...

اما مادر من 

منو انتخاب نکرد ..

رفت بچه‌های عشقش رو انتخاب کرد 

اونا رو جمع کرد 

ما رو انداخت تو کوچه 

مهرش خونه مون بود گرفت از بابام 

ماشین رو گرفت همه چی رو.

من تو عقد بودم مجبور شدم برم خونه همسرم 

برادرم آواره شد 

وووووو 

پدرم پیر شده 

بعدش پشیمون شد برگشت 

چون یارو تمام داراییش گرفته بود و سرش کلاه گذاشته بود 

اما پشیمونی دیگه فایده نداشت 

نمی‌دونم کجاست بی خبرم

اما مادر من منو انتخاب نکرد ..رفت بچه‌های عشقش رو انتخاب کرد اونا رو جمع کرد ما رو انداخت تو کوچه مه ...

مگه چندساله گی تون طلاق میگیره؟؟

اخه خودم همش از مادرم میخواستم طلاق بگیره تا یه خورده بابام قدرشو بدونه.. مادرم پیش مادرشوهرش زندگی می کرد کارهاشو می کرد شاید عرغر هم میشنید

ولی پدرم رفت دنبال یه زنه دیگه 

خودم حقیقتش از وقتی مادرم رفته خیلی صبرم کم شده خانواده شوهرم هم باهام خوب نیستن همش ابرومو می برند خستم کردن.. خیلی برای دادگاهشون زحمت کشیدن  پولش سرمایه کردن یه بار نگفتن دستش دردنکنه..

مادرت شاید چدن حامی نداشته شاید حق داشته باشه خسته بشه ولی ازدواجش بیشتر سادگی بوده