2777
2789
عنوان

کار تو کافه❔❓

573 بازدید | 37 پست

ی کافه هست که چندبار رفتم محیط خوبیه بعد هفته پیش دیدم ی کاغذ زدن که به ی همکار خانم نیاز دارن چون صاحبش پیرزن پیرمرد هستن مامانم اجازه میده برم اونم باز مطمئن نیستم شاید پشیمون بشه میگه اولاش باید تمیز اینا بکنی کافه هم نزدیکه مونه

نمی دونم این تابستون کار کنم یمدتی پول در بیارم یا نه چون زیاد اجتماعی هم نیستم می خوام بهتر بشم و اینکه 14 سالمه😊

کسی تاحالا تو کافه کار کرده برم یا نه؟؟؟ 

از اونور هم میگم هفته پیش بود نکنه یکی رفته باشه🥴

کوچولوام درخواست ندین🫠😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نرو خوب نیس

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

کافه اونطوری نیست که پر پسر اینا باشه برای همین میگم که محیطش خوبه

من اگه جای مامانت بودم نمیذاشتم

میخوای از فرصت استفاده کنی برو هنر یاد بگیر برو ورزش مهارت یاد بگیر کار کردن توی کافه چه سودی واست میتونه داشته باشه

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️

ن 

از الان زوده

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

اخه بیکارم حوصلم سر رفته از بس که تو خونم

یه هنر یا مهارت یاد بگیر کانالای آنلاین هستن تو یوتیوب هم ویدئو آموزشی هست.

اگه چشم پاک داشتن به خواهر برادر بودنه سرسی و جیمی ، هم خواهر برادر بودن و هم پدر و مادر جافری ، میرسلا و تامن 🙌🙌🙌

من اگه جای مامانت بودم نمیذاشتممیخوای از فرصت استفاده کنی برو هنر یاد بگیر برو ورزش مهارت یاد بگیر ک ...

اخه به این چیزایی که گفتی اصلا علاقه ندارم😕

کوچولوام درخواست ندین🫠😂