2777
2789
عنوان

نظر شما چیه

134 بازدید | 10 پست

تابستونو میخوام برم یه لاین ارایشگری یاد بگیرم که هم مشتری داشته باشه هم درامدش خوب باشه 

تهرانم بچها‌.

اول خواستم برم ناخون یاد بگیرم گفتن مشتری نیس تهران همهه دستشون تو کار ناخونه و وسایلاشم گرونه و به این زودیا ادم دستش راه نمیوفته و به درامد نمیرسه

بنظر شما برم لاین کراتین پروتئین؟ 

هم پولش خوبه هم اینکه جدیدا زیاد مشتری هست واسه شلاقی کردن مو من خودم هر شیش ماه میرم ترمیم ریشه کراتین

یا اینکه دیگه کدوم لاین خوبه ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودم ناخنکارم ولی توصیه نمیکنم.برو میکاپ مشتریش دائمی و زیاده البته اگه کار دستت خوب باشه .دوره فشرد ...

کلا از میکاپ و شینیون خوشم نمیاد بعد اینکه هر نفر حداقل باید ۵ ساعت وقت بزاری

عزیزم من خودمم دوتا تاپیک راجب همین دارم کدوم حرفه ارایشگری خوبه یا نه.اول از همه بگم بهت که ناخن و مژه که هیچ هرکس هرکس خودش نمیسپاره زیر دست ادم بسیار پر هزینه است ناخن از طرفی خسته کننده با متریال گرون.مژه ام چشاشون نمیدن دست تازه کار تا جا بیفتی هیهات👌

پروتئین خوبه از نظرم اره 

و من تصمیمم بر این شد شینیون بنویسم و دارم میرم شینیون چون شهرستانم جمعا کلاس صفر تا صدش ده تومن دددم

بعد اپدیت هاش هم یک تومن یک تومن.میتونم حرفه ای بشم🥰🥰🥰🥰و اصلا وسایل اضافه ام نمیخواد تهیه کنم.بستگی به شهرتون و علاقه ات ام داره اینارم در نظر بگیر

عزیزم من خودمم دوتا تاپیک راجب همین دارم کدوم حرفه ارایشگری خوبه یا نه.اول از همه بگم بهت که ناخن و ...

مرسی از راهنماییت عزیزدلم. 

شینیون زیاد خوشم نمیاد من میرم همون پروتئین

ایشالا موفق بشی ❤️❤️❤️