2777
2789

من که هروقت به قسمت پخت شام و ناهار میرسم همه مدارها و سیستمم دسته جمع میسوزه دیگه مخم جواب نمیده .

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من تو همه چیز پنیر پیتزا میریزم ،  عشقمه 😘

زیاد خوردنشم خوب نیست خیلی چربه اذیت میکنه 

زندگی منشوری است در حرکت دوار ، منشوری که پرتو پر شکوه خلقت با رنگهای بدیع و دلفریبش انرا دوست داشتنی، خیال انگیز و پرشور ساخته است.
به من بگو من خیلی نیاز دارم خسته شدم از غذا تکرای

دلدکونه یا بادمجان شکم پر....

گردو کاملا ساییده شده،رب انار، سیر ، پیاز، گلپر،نمک فلفل زردچوبه

اول بادمجان پوست کنده چن برش افقی درشکمش میدیم نمک میزنیم چن ساعت استراحت میدیم بعدخوب میشوریم بعد دوحدی که هم بپزه هم سرخ شه درروغن سرخ میکنیم

بعدسیروپیازرنده شده رو با گردو ورب انار وبقیه موادمخلوط میکنیم وشکم بادمجانهای،سرخ شده رو باهاش،پرمیکنیم ودوباره در تابه میچینیم ودرتابه رو میزاریم تا باموادش جا بیفته

❤️لایکم نکن مهربون❤️  

بادکوبه ای....

بال وپر وقسمتای استخونی مرغ پخته وکاملا خوردشده یه لیوان،تخم مرغ سه عدد درشت، زعفران دم کرده،پیاز داغ دوعدد پیازدرشت، زرشک کمی، ابلیمو یک یا دوقاشق،جوش،شیرین اگیک چهارم قاشق چایخوری،نمک فلفا

اول سفیده وزرده تخم مرغ جدا کن باهمزن جوری بزن که سفیده از ظرف برنگرده ،بعد درظرف دیگه زده ومرغ پخته و پیازداغ وزعفران وبقیه موادخوب مخلوط  کن بعدسفیده رو به حالت دورانی اضافه کن تا پفش نخوابه بعد کف یه قابلمه کوچیک وگودرو چرب کن مواد بریز داخلش،و دمکنی بزار وشعله رو خیلی کم کن تا چهل دقیقه هم درشو برندار تا پفش نخوابه ،وقتی پخت بیاربیرون ومث کیک برش،بزن

❤️لایکم نکن مهربون❤️  
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز