2777
2789

شوهرم دست بزن داره سیگار مشروب چت با زن ها گوشیشو رمزشو از اول ازدواج نمیدونم تازه بچه هم نمیخاد ازم تازه دیشب دعوامون شد گف بچه میخوای برو خونه بابات وایستا یکی بیاد بگیرتت از اون بچه بیار خیلی بی غیرت شد دیشب که اینو گف به معنای واقعی شکستم قلبم به درد اومد آخه چقد یه آدم میتونه بی غیرت باشه😢از طلاق دوباره میترسم آخه واسه دومین بار از حرف و نگاه مردم از اینکه آینده م چی میشه از همه ی اینا میترسم ولی شوهرم هیچ آینده ای با من نمیبینه همش کتکم میزنه تحقیرم میکنه تازه چن دفعه هم بیرونم کرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه واقعا عذاب میکشی از حرف مردم نترس. موقعی که تحقیر میشی کتک میخوری مردم کجان؟ اگه فکر میکنی بتونی تا حدودی روابط رو درست کنی بمون ولی هیچکس عوض نمیشه فثط بدتر میشه

اگه بچه نداری وپشتوانه داری طلاق بگیر

من خدا رومیبینم به شکل نور درمحیطی نیمه روشن پراز عطر گل با نورهای کوچک معلق درهوا با چشمه کوچک زلال صدای اهنگ صبح درمادرید گوش رو نوازش میکنه ومن درآغوش خداوندم دوستم داره بدون که به من نیازی داشته باشه.

آخه میگم زندگی سختی و بلندی زیاد داره زود تسلیم نشم

منم همینو میگفتم دوستش هم داشتم. ولی همش بیرونم میکرد. این بار اخر توی جنگ بیرونم کرد منم رفتم. الان هشت روزه یه کلمه هم حرف نزدیم. دلم گرفته ولی وقتی نمیخاد کاری نمیشه کرد

اونجاک گفتی حرف مردم خیلی سخته🫂امان ازحرف مردم😔🫂

میدونی درد اصلی کجاست مردم دقیقا خود خانواده آدم هستن من اونقدر که از خانوادم حرف شنیدم از مردم نشنیدم