2777
2789
عنوان

کارت‌ سپه🥴

194 بازدید | 13 پست

سلام جمعه شب برای همه دوست و آشناهایی که داشتم پیامک تعویض رمز و فعال شدن کارت اومد....ولی واسه من نه...امروز رفتم بانک میگن ما اطلاعی نداریم و هم شده دیگه...صبور باشید درست میشه...آخه مگه میشه؟؟میگن حجم مشتری ها بالاست و فعلا دارن درست میکنن....هنوزم کارمندان به سیستم دسترسی ندارن...یه شماره داد پشتیبانی اون رو هم از صب تا الان هر چقدر میگیرم میگه اشتباه است......کسی هست مشکلی مشابه من داشته باشه؟؟؟

برای من هم نیومدهتازه من چک هم دارم که برای جمعه بودهپول هم تو حسابم نریختمچون تو حساب پاسارگاد بوده ...

منم قسط دارم....

چرا نیومده بنظرت؟

درست میشه؟

بخدا من از سردرد چشام داره از کاسه درمیاد.....

زورم میاد جوابشون سربالاس

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بابا منم می‌خوام پول بزنم به کسی امروز میگه پول دستت نیومد 😑 گفتم بابا به خدا کارت به کارت نمیشه هی رمز کارت داره تغییر می‌کنه به خدا کم مونده فقط کارتم این وسط بسوزه

برای منم نیومده رمز 

رفتم عابر بانک با همون رمز قبلم باز شد 

ولی مشکل اینجاست حتی موجودی هم بهم‌ نداد 

کارت قفله قفله 

رمز دوم و خدمات اینترنتی بانک هم که کلا کار نمیکنه 

رمز پویا هم نمیده 

کلا داغون

برای منم نیومده رمز رفتم عابر بانک با همون رمز قبلم باز شد ولی مشکل اینجاست حتی موجودی هم بهم‌ نداد ...

یعنی نمیتونیم موجودی هم بگیریم🤔 ،ببینیم یوقت از پولمون کسر نشده ..صبح منتظر بودم‌ سود پولم پیامک بشه برام ، نیومد هیچی 😐

به من بگو بریم قدم بزنیم تو🌧چای بخوریم،بخندیم ،دراز بکشیم زیر🌧من آدم این طبیعتم 💑

مگه پاسارگاد هم اوکی نشده هنوز؟

نه بابا

شعبه نزدیکم که بسته ست

اینترنت بانک هم کار نمیکنه و خطا میده

خودم هم دارم دیوونه نیشم

میترسم چک م برگشت بخوره

تا الان اینقدر خوش حساب بودم

یه وقت جلو حسابام نبندن