2789
عنوان

تعبیر خواب

50 بازدید | 8 پست

سلام بچها من باردارم و هیچکس جز همسرم اطلاع نداره

همکارهمسرم (آقا)بعد دوماه امروز بهش زنگ زد و گفت دیشب خواب دیدم بچه دار شدی ویه پسر بچه بغلته!

تعبیرش چیه کسی میدونه

؟؟

ب امید خدا خیره 

صدقه بده 

حتما بچه ت پسره

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونه تعبیر بدی داشته باشه؟

ن بد ب دلت راه نده 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

تعبیر خواب خون بالااوردن چی میشه

خون رو دیدی؟؟؟یا احساس کردی ک خونه؟؟؟

خون کلا خواب رو باطل میکنه ولی ب خوردن مال حرام هم هست 

صدقه بده حتما 

خون رو دیدی؟؟؟یا احساس کردی ک خونه؟؟؟خون کلا خواب رو باطل میکنه ولی ب خوردن مال حرام هم هست صدقه بده ...

باشه صدقه میدم ، اره خون رو به وضوح دیدم و میدونستم که خونه ، والا اصلا ادم حرام خوری نیستم و خیلی این چیزا واسم مهمه

باشه صدقه میدم ، اره خون رو به وضوح دیدم و میدونستم که خونه ، والا اصلا ادم حرام خوری نیستم و خیلی ا ...

ان شاءالله که خیره 

خواب تعبیر کردن عزیزدلم کار هر کسی نیست 

شما ب دلت بد راه نده صدقه بده 

بهشم فک نکن