skyvf مدیر استارتر عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 69 عنوان تعبیر خواب 47 بازدید | 8 پست سلام بچها من باردارم و هیچکس جز همسرم اطلاع ندارههمکارهمسرم (آقا)بعد دوماه امروز بهش زنگ زد و گفت دیشب خواب دیدم بچه دار شدی ویه پسر بچه بغلته!تعبیرش چیه کسی میدونه؟؟ 1404/04/01 | 13:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zshgh عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 14201 ب امید خدا خیره صدقه بده حتما بچه ت پسره من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃 بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅
skyvf مدیر استارتر عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 69 ب امید خدا خیره صدقه بده حتما بچه ت پسره میتونه تعبیر بدی داشته باشه؟
skyvf مدیر استارتر عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 69 ب امید خدا خیره صدقه بده حتما بچه ت پسره میتونه تعبیر بدی داشته باشه؟
zshgh عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 14201 میتونه تعبیر بدی داشته باشه؟ ن بد ب دلت راه نده من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃 بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅
zshgh عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 14201 تعبیر خواب خون بالااوردن چی میشه خون رو دیدی؟؟؟یا احساس کردی ک خونه؟؟؟خون کلا خواب رو باطل میکنه ولی ب خوردن مال حرام هم هست صدقه بده حتما من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃 بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅
aviiinaaa عضویت: 1404/03/06 تعداد پست: 1237 خون رو دیدی؟؟؟یا احساس کردی ک خونه؟؟؟خون کلا خواب رو باطل میکنه ولی ب خوردن مال حرام هم هست صدقه بده ... باشه صدقه میدم ، اره خون رو به وضوح دیدم و میدونستم که خونه ، والا اصلا ادم حرام خوری نیستم و خیلی این چیزا واسم مهمه
zshgh عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 14201 باشه صدقه میدم ، اره خون رو به وضوح دیدم و میدونستم که خونه ، والا اصلا ادم حرام خوری نیستم و خیلی ا ... ان شاءالله که خیره خواب تعبیر کردن عزیزدلم کار هر کسی نیست شما ب دلت بد راه نده صدقه بده بهشم فک نکن من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃 بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅