2777
2789
عنوان

شوهر احمق و خنگ و بچه ننه

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 39 پست
به پدرشوهرت میگی حرومزاده ؟ به شوهر چند روزه میگی خر و اسکول نشستی حشاب کتاب کردی چند گرم چند میلیون ...

اینا اصلا به چشم نمیاد برام خب عزیزمن 

زور داره باباش هیچکاری برای زندگی مون نکرده من مثل چی کنارش سختی کشیدم اونوقت میگه همه کارا رو بابام کرده

کسخول بود فقط خوشگلیش به چشم اومد الان نه تنها برام خوشگل نیست حالمم ازش بهم میخوره

خوشگلی معیارت بوده🥲! 

اخلاقش همینه نمی تونی تغییرش بدی چون با این اخلاق بزرگ شده به نظرم کنار بیا و زندگی متاهلی آروم خودتو داشته باش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی‌ازدواج‌کردین. هرچی‌هم پدرشو بخاد‌ دلیل نمیشه

این‌کارو‌بکنه

وقتی‌براش‌هزینه‌نکرده‌چرا باید‌بیاد‌دروغ‌بگه‌؟

منم‌خوشم‌نمیاد‌از‌این‌کارا‌

خسته‌ام از‌آدمای زنده کش مرده پرست

فرص کنید شما پای پدرتون رو بوییدین... با اینکه پدرتون براتون جهیزیه نداده... ولی بازم پدرتونه واز مح ...

یک چیز بی ربط میخوام بگم خب شاید باورت نشه بابام بهترین جهیزیه رو بهم داده که کف فامیلشون ریخت حتی مادرشوهرمم گفت که همه تو کف جهیزیه ام رفتند خب ولی به شوهرم گفتم‌یک تشکر از خانوادم بکن برگشته چی بگه خوبه میگه وظیفه اشون بوده بعد بابای خودش هیچکاری هیچکاری نکرده همه جا میگه بابام بابام 💔

خیلی بی ادبی خیلی همسرت اگه به این قد و قواره رسیده که با شما ازدواج کنه از صدقه سری باباشه ،،چرا فق ...

شوهر از بچگی روی پای خودش بوده برعکس خواهر و بردارش ک تو ناز نعمتن ما فعلا ماشین نداریم باباش ماشین و به ما ک میخواد بده به زور و منت میده اما برای بچه های دیگش با جون دل میده میره

پدرشوهرت پول نداشت اما بچه خوبی تربیت کرد پدر تو پول داشت ولی یه بی تربیت بی فرهنگ تحویل جامعه داد

برعکس عزیزم من الان عصبیم پدر من هیچوقت نه تو خونه فحش داده ن بی احترامی برعکس پدرشوهرم که به همسرش میگه شغال و گاو و خر و به راحتی باد معدشو جلو هممون ول میده یک آدم بی شخصیت و مغرور پسرشم مثل خودش از خود راضی و مغرور بار آورده با ۳۰ سال سن اصلا اجتماعی نیست بلد نیست تعارف بزنه تشکر کنه هیچی 

وقتی‌ازدواج‌کردین. هرچی‌هم پدرشو بخاد‌ دلیل نمیشهاین‌کارو‌بکنهوقتی‌براش‌هزینه‌نکرده‌چرا باید‌بیاد‌در ...

افرین همین دروغ آخرش عروسی تو ماشین گفتم چطوری با باباها احوال پرسی کردی ب کشت گقت روبوسی کردم گفتم بابای باباتو نبوسیدی گفت نه 😐

باباشم هیچکاری برای ما نکرده هیچی فقط ضرر مفت میزنه همیشه 

یک چیز بی ربط میخوام بگم خب شاید باورت نشه بابام بهترین جهیزیه رو بهم داده که کف فامیلشون ریخت حتی م ...

متاسفم‌واسش‌توهم‌مثل‌خودش‌رفتار‌کن

خسته‌ام از‌آدمای زنده کش مرده پرست

یک چیز بی ربط میخوام بگم خب شاید باورت نشه بابام بهترین جهیزیه رو بهم داده که کف فامیلشون ریخت حتی م ...

متاسفانه همینه.. من مامانم بهترین جهیزیه رو دادند..مامان همسرم حتی دست تو جیبش نکردن واسه پسرشون.... بعد به مامان من میگه فرش هاش سفیده به درد نمیخوره وهر کدوم از جهیزیه رو ایراد گرفتن💔😐🤐

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡