2777
2789
عنوان

راز پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1638 بازدید | 86 پست
خداروشکر 😂 اخه اسی و همسرش فقط به فکر دل پسر خودشون هستند .

من به پسرم دسترسی دارم اگه به اون دختررم دسترسی داشتم به اونم بلد بودم چی بگم اون دیگه مادرش باید بهش یاد بده که تواین سن نباید با پسر دوست بشه وانقدر نیازهاش برطرف کنن که از یه پسر نخواد براش خرج کنه

من خدا رومیبینم به شکل نور درمحیطی نیمه روشن پراز عطر گل با نورهای کوچک معلق درهوا با چشمه کوچک زلال صدای اهنگ صبح درمادرید گوش رو نوازش میکنه ومن درآغوش خداوندم دوستم داره بدون که به من نیازی داشته باشه.

جلوشو بخوان خشن ومحکم بگیرن پنهونی کارشو میکنهپدر مادر امنی بودن ک بچه اشون بهشون کفته

ممنون

من خدا رومیبینم به شکل نور درمحیطی نیمه روشن پراز عطر گل با نورهای کوچک معلق درهوا با چشمه کوچک زلال صدای اهنگ صبح درمادرید گوش رو نوازش میکنه ومن درآغوش خداوندم دوستم داره بدون که به من نیازی داشته باشه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من به پسرم دسترسی دارم اگه به اون دختررم دسترسی داشتم به اونم بلد بودم چی بگم اون دیگه مادرش باید به ...

درسته ، ما کاربرها هم اگه نظری میدیم طبق اولین جمله های هر تاپیکی هست ، به تربیت شما شک ندارم خدا شما رو حفظ کنه برای پسر گل تون و ارزوی خوشبختی و موفقیت  برای پسر گل تون دارم .

سریع بگو با این دختره پول پرست کات کنه چون احساسات بچت خراب میشه و همش ازش باج میگیره بگو لیاقتت ندا ...

گفتم واینم گفتم فقط به فکر درست باش حالا برات زوده وارد این حرفا بشی کلی گریه گرد وقول دادبه فکر درسش باشه  .

درسته ، ما کاربرها هم اگه نظری میدیم طبق اولین جمله های هر تاپیکی هست ، به تربیت شما شک ندارم خدا شم ...

ممنون

چه پدر مادر خوبی ولی اشتباهه این رابطه تو این سن اونم با همچین دختر بِکَنی

ممنون من بیشتر برای اون دختر نگرانم با این سن کم زیادن که براش خرج کنن ولی چیروازش میگیرن

چقد دنیا عوض شده من انگار غریبه ام با این دنیا نکن خواهرم زندگی بچتو نابود نکن چون شما دوست بودین وا ...

من موافق دوست دختر گرفتنش نیستم وگفتم فقط به فکر درسش باشه ولی نمیشه باهاش خشن رفتار کرد چون دیگه نمیاد از کارهاش بهم بگه سن بلوغه من بیشتر نگران اون دخترم با طرز فکرش.

اینده پسر اسی به زودی: مامان میخوام مواد بزنممادر: پسرم فقط حواست باشه جنس خوب بخریاز جای مطمئن خرید ...

بفهم چی میگی ما موافق کارش نبودیم وگفتیم به فکر درسش باشه ولی با یه بچه ۱۵ ساله نمیشه خشن رفتار کرد باید رفتارمون جوری باشه تابازم بیاد حرفش روبزنه تا نتونه ازاین سن بحرانی عبور کنه تونگران مواد کشیدن پسرمن نباش.

گفتم واینم گفتم فقط به فکر درست باش حالا برات زوده وارد این حرفا بشی کلی گریه گرد وقول دادبه فکر درس ...

بگو اگر بخای سر این چیزا گریه کنی هیچ وقت قوی نمیشی باید قوی باشی بفرست اش باشگاه و سرکار با پدرش بهش زیاد رو ندید بچه بار بیاد

#پزشک-آینده  اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻
یه زن زرنگ نیست یه دختر ۱۵ ساله زرنگه که از الان دنبال رابطه ایی که پول خرجش کنن واین خیلی بده

زرنگ بود و برای خودش ارزش قائل بود اصلا با هیچ پسری دوست نمیشد پس احمقه نه زرنگ

به عشق مردن زندگی میکنم

اگه شعور داشتی میفعمیدی این به خاطر سن پسرمه میگذره واز توبهتر بلدم مواظبش باشم

شعور دارم و شعورم وابسته به این نیست چون 100 درصد مطمئنم دوستی های این شکلی ، ضررش بیشتر از منفعتشه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب