2777
2789
عنوان

راز پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1460 بازدید | 86 پست
با پشتوانه ای که دارند پسر اسی و دوست دخترش چرا که نه 😁 منم باشم خیالم راحت میشه 😐😂

اره دیگه
به همین راحتی
15 ساله های پسر اطراف من فقط قد بلند و صدای کلفت دارن. وگرنه دست کمی از یه بچه ندارن. یه دختر 13 ساله با تفکرات و هوش اینستاگرامی راحت میتونه فیتیله پیچش کنه!

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

کلا پدر و مادرهای الان خیلی پایه و گوگولین 

دخترعمه منم دخترش ۱۶ سالشه دوست پسر داره و دخترعمم رو در جریان گذاشته 

خیلی دوست دارم منم برا پسر و دختر آیندم اینطور باشم ، ی رفیق خوب و راز نگهدار

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Ayla is loading•••🐣🎀💗

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینده پسر اسی به زودی: مامان میخوام مواد بزنم

مادر: پسرم فقط حواست باشه جنس خوب بخری

از جای مطمئن خرید کنی

به ساقیت خیانت نکن

پدرت هم خرجش رو میده

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

اینده پسر اسی به زودی: مامان میخوام مواد بزنممادر: پسرم فقط حواست باشه جنس خوب بخریاز جای مطمئن خرید ...

دقیقا
اسمش هم میذارن خوب بودن
رفیق پایه منقل هم برا معتاد خوب چیزیه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

چه بامزه😂😂😂😂دختره چندسالشه

۱۵

من خدا رومیبینم به شکل نور درمحیطی نیمه روشن پراز عطر گل با نورهای کوچک معلق درهوا با چشمه کوچک زلال صدای اهنگ صبح درمادرید گوش رو نوازش میکنه ومن درآغوش خداوندم دوستم داره بدون که به من نیازی داشته باشه.

باز خوبه در حد همون سه توصیه گفتن و وارد اون مسائل نشدن ک پسرم مواظب باش بابا نشی یا زگیل نگیری.باز ...

منظور از خرج کردن درحد هدیه ابمیوه بستنی چرا انقدر منفی فکر میکنید پسر من همش توخونست میگه هفته ایی یبار باهم قدم میزنیم که اونم تموم شد

من خدا رومیبینم به شکل نور درمحیطی نیمه روشن پراز عطر گل با نورهای کوچک معلق درهوا با چشمه کوچک زلال صدای اهنگ صبح درمادرید گوش رو نوازش میکنه ومن درآغوش خداوندم دوستم داره بدون که به من نیازی داشته باشه.

دقیقااسمش هم میذارن خوب بودنرفیق پایه منقل هم برا معتاد خوب چیزیه

تونگران اینده پسر من نباش 

یه جوری هی میگین بگو با دختره کات کنه دنبال پوله که انگار یه زن زرنگهاین 15 سالشه اونم یه دختر کوچول ...

یه زن زرنگ نیست یه دختر ۱۵ ساله زرنگه که از الان دنبال رابطه ایی که پول خرجش کنن واین خیلی بده

ماشاالله چند تا کتاب تربیت فرزند از هر دیدگاهی رو شستید گذاشتید جلوی افتاب تا خشک بشنتا 20 سالگی پسر ...

اگه شعور داشتی میفعمیدی این به خاطر سن پسرمه میگذره واز توبهتر بلدم مواظبش باشم 

فقط اونجا که همسرت گفته من خرجی دختر رو میدم 😁😐 به عنوان بزرگتر همسرت به پسرش نگفت اگه تو به دختر ...

شوهرمن هیچوقت این کارو نمیکرده فقط خواسته بهش بگه مشکل توداشتن یانداشتن پول نیست ولی کل ماجرا دوستی با همچین دختری خوب نبست بعدم بهش گفته فکر درست باش وپسرم قبول کرد

شوهرمن هیچوقت این کارو نمیکرده فقط خواسته بهش بگه مشکل توداشتن یانداشتن پول نیست ولی کل ماجرا دوستی ...

اینکه تو تربیت پسرتون کم نمیزارید عالیه ولی متاسفانه تو جامعه گرگ زیاد چه پسر چه دختر ، مطمعنم که شما حواستون به همه ی مسائل هست ولی یه مواقع یه حمایت کوچیک باعث میشه اتفاقات بد بیفته .

اگر دختر داشتی و بهت می‌گفت همین جوری باهاش رفتار میکزذی؟

اگه دختر داشتم بهش میگفتم به فکر درسش باشه همون که به پسرم گفتم