پسر ۱۵سالم به من بعداز چندروز من من کردن رازش روگفت گفت دوست دختر داره من خیلی بهش خندیدم اخه باورم نمیشدانگار همین دیروز بود من باپدرش دوست بودم بعدم ازدواج کردیم حالا پسرمون دوست دختر داره قبل ازمن به باباش گفته دختره میگه یا خرجم کن یامن میرم باباش بهش گفته خرج دوست دخترت رومیدم ولی دختری که برای پول بخواد بمونه ارزش نگه داشتن نداره منم بهش گفتم اول که این کارا روبزار کنا ردرست روبخون دوم این سه نکته روهمیشه یادتت بمونه که هیچوقت بازن شوهردار دوست نشو با احساسات هیچ دختری بازی نکن از هیچ دختری سواستفاده نکن .
من خدا رومیبینم به شکل نور درمحیطی نیمه روشن پراز عطر گل با نورهای کوچک معلق درهوا با چشمه کوچک زلال صدای اهنگ صبح درمادرید گوش رو نوازش میکنه ومن درآغوش خداوندم دوستم داره بدون که به من نیازی داشته باشه.
😐😐 بهتر نیست جلوش رو بگیرید به جای اینکارا ؟ این بچه هنوز دبیرستان نرفته دهنش بوی شیر میده
جلوشو بخوان خشن ومحکم بگیرن پنهونی کارشو میکنه
پدر مادر امنی بودن ک بچه اشون بهشون کفته
تومستحق عشقی وهرچیزی غیرازاین دروغه🌸💚 وسط اینهمه شلوغی زندگی یادت بمونه یه ورژن کوچولو خودتو درونت داری که منتظره بهش محبت کنی ودوستش داشته باشی وسخت نگیری پس خودتو دوست داشته باش🤍🫂میشه برای رهایی بلاتکلیفی زندگیم یه صلوات برام بفرستین🩷🥺
بعد اینکه به خاله هات میگه واسه محکم کاری سایت عمومی هم اعلامش میکنه😀
ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچوقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••