2777
2789
عنوان

دلم گرفته

113 بازدید | 11 پست

از این جنگ دلم گرفته از این که بعد از این همه سختی ماشین مون عوض کردیمه چک دادیمه دنبال وامیم هی خواهرشوهرمم میگفت مطمئنی بهت میدن مطمئنی فک نکنم بدن از این حرفا شوهرم هی دلش پر میزنه برای کربلا نشسته گریه می کنم از امام حسین میخوام بطلبدش دلم پر از غصه شد خودم مریضم خیلی هم بد ولی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راهی سفر شدیم ....

البته مجبور به سفر💚

موقع جمع کردن وسایل از خودم می‌پرسیدم آیا برمی‌گردم بازم اینجا؟؟

توکل بر خدا🌱

و فکر کردم اگه دیگه برنگردم ... چیا مهمه که بردارم؟؟

_دفتر برنامه و محاسبه ام

+قرآنم و دو تا از کتابام🌱

_لبتاب و هارد که دوره هام داخلش هست

همینا کافیه

+لباس هام؟ ظرف و ظروفم؟ وسایلم؟؟

چقدر همشون در نظرم بی ارزشن!!

برای بار هزارم تو ذهنم تکرار میشه...

لا متاع الدنیا الّا لهو و لعب....💚

نوشته های یک بلاگر

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍

دلم گرفته ای دوست. هوای گریه.😥😥😥ارامش الكیمونو کجا بردن.گند بود ولی ارام بودیم.شبا ک خاب روزا از شنیدن کجا رو زدن دلمون میترسه.و برا عزیزایی ک پر پر شدن.چ نضامیا.چ غیر نضامیا.همه ایرانین.همه بچه های خودمونن.خدایا خودت تمومش کن بخیر 😭😭.. 

« ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔

راهی سفر شدیم ....البته مجبور به سفر💚موقع جمع کردن وسایل از خودم می‌پرسیدم آیا برمی‌گردم بازم اینجا ...

هیچ. همن چی. بی ارزش. حتی بهترین. بهترین. الان فقط یه ارامش همگانی برای خاکمون. برای بچه های سربازمون. برای دانشمندامون. همشون انساپند وجان ادم شریف است به آدمیت. 

😭

« ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔