afson057 مدیر عضویت: 1396/10/06 تعداد پست: 829 عنوان یوگا | مشاهده متن کامل بحث + 2844 بازدید | 33 پست سلام دوستان میخواستم ببینم ایاکسی هست اینجاکلاس یوگارفته باشه؟چطوربوده کلاس هاش خوبه یانه؟یکم برام توضیح بدین چطوری هست حس وحالم عالیه😊🌺 1396/12/02 | 18:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
popaak عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 1412 لیست بهترین باشگاه های یوگا در شیراز رو به همراه آدرس و شماره تماس توی لینک زیر ببینید :https://payju.ir/content/لیست-باشگاه-های-یوگا-در-شیراز
آرامش۰۷ عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 6785 ادامه بده خیلی تاثیر داره چند وقته میری عزیز من گاهی فکرو ترس میاد سراغم و عجیب دلم میگیره طوری کع گریم میگیره اخه پدرمو از دست دادم انگار افسرده شدم یوگا خوبه برم؟ میشه واسه شادی روح پدرم، سلامتی وخوشبختی خانوادم صلوات بفرستین،خیر ببینید الهی😘😘
لیانا31 عضویت: 1394/08/05 تعداد پست: 4328 عزیز من گاهی فکرو ترس میاد سراغم و عجیب دلم میگیره طوری کع گریم میگیره اخه پدرمو از دست دادم انگار ا ... کلا ورزش برا روحیه عالیه خودم شرایط شما رو داشتم فکر نکن یوگا معجزه میکنه فقط خودت باید سعی کنی شرایطتو عوص کنی خودتو سرگرم کن و نزار ناراحتی و فقدان پدرت از پا درت بیاره امیدوارم خدا بدلت آرامش بده ❤
آرامش۰۷ عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 6785 کلا ورزش برا روحیه عالیه خودم شرایط شما رو داشتم فکر نکن یوگا معجزه میکنه فقط خودت باید سعی کنی شرای ... مرسی گلم ولی دست خودم نیس خوبم یهو دلگیر میشم میشه واسه شادی روح پدرم، سلامتی وخوشبختی خانوادم صلوات بفرستین،خیر ببینید الهی😘😘