2777
2789
عنوان

خانوما کمکم کنید

173 بازدید | 29 پست

سلام دوستان گل توروخدابه دادم برسید وتجربه هاتون روباهام درمیان بزارید الان یه ماهه فقط حالت تهوع واستفراغ دارم به بوهای اطرافم خیلی حساس شدم توخونه اصلانمیتونم اشپزی کنم ازبس غذای بیرون خوردم حالم بهم میخوره چیکارکنم ؟امروزرفتم سونوگرافی ۸هفته ودوروزمه 

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

خب عزیزم طبیعیه اینا اما دکتر من قرص ضد تهوع بهم داده بود که خیلی راحت بودم باهاش 

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم قرص دمیترون۴بخور منم مثل تو بودم دکترم بهم گفت قبل از نهار و شام بخور

خیلی خوب بود

پیشانی ام چسبیدن به سینه ای را می خواهد...        و چشمانم خیس کردن پیراهنی را...                     عجب بغض پر توقعی دارم امروز

منم همین حالتارو داشتم کاری نمیشه کرد من تا5ماه این زجرو کشبدم ولی بهتره چیزای خشک بخوری بسکویت بخور سرصبح ترد ک حالت تهوعت کم.بشه میگذره ابن.چیزا طبیعیه بدویاری تحمل کن

میشه برام ی صلوات بفرستی بدجور نیازدارم🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

قرص ضدتهوع ب دکترت بگوواست بنویسه سعی کن ابن چندماه زیادتوخونه نباشی چون فضای خونه خیلی تاثیرداره بهتره شام یانهارتو بیرون بخوری اینجورراحتر میتونی بخوری فضای خونه بیشتر حالتوبد میکنه 

میشه برام ی صلوات بفرستی بدجور نیازدارم🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
ابجى منم اينجوريه بيچاره اون يه ماه نيمه اين شكليه دكتر براش ب٦ نوشته☹️ چيزايى كه ترشه بخور حالت ...

عزیزم مثلا حالت تهوع که دارم یه پرتقال میخورم که حالت تهوعم بهترشه ولی بهترکه نمیشه هیچ حالم بدترمیشه واستفراغ میکنم😣😣😣😣😣😣

قرص ضدتهوع ب دکترت بگوواست بنویسه سعی کن ابن چندماه زیادتوخونه نباشی چون فضای خونه خیلی تاثیرداره به ...

اره عزیزم توخونه خیلی حالت تهوع دارم متاسفانه توشهرغریبم خونه مامانم نزدیک نیست برم توخونه کلا حالم خراب میشه قرص دمیترون هم دکترنوشته ولی تاثیری روم نذاشته😢😡😡

خب عزیزم طبیعیه اینا اما دکتر من قرص ضد تهوع بهم داده بود که خیلی راحت بودم باهاش 

عزیزم قرص تهوع رویکی صبح ویکی هم شب میخورم ولی اصلا فرقی نکردم 

عزیزم قرص تهوع رویکی صبح ویکی هم شب میخورم ولی اصلا فرقی نکردم 

دمیترون میخوری؟

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲