این غذا خیلی خوشمزهس یه بار درستش کنین عاشقش میشین
این دستور برای دو نفر هست حالا شما با این مواد به تعداد درست کنین
_اول از همه پیاز داغ درست کنین، هر چی زیاد باشه بهتره، پیاز داغ مقدار نداره ولی من برای دو نفر دوتا پیاز بزرگ سرخ میکنم
_ ماست ... دقت کنید برای این غذا ماست حتما باید برند پر چرب و یا کم چرب چوپان( چون با هر برندی امتحان کردم و فقط این خوب دراومد) باشه، و یا اگر از لبنیاتی میگیرین که چه بهتر، به هر نفر اندازه یک کاسهس سر خالی( تعجب نکنین، مقدار ماست این غذا زیاده)
ماست رو هم بزنین و بهش به دلخواه نمک و سیر رنده یا له شده اضافه کنین
_گوشت چرخ شده رو بهش پیاز رنده کنین و بهش نمک و زردچوبه بزنین ، ادویهش فقط نمک و زردچوبهس که زدچوبهش باید زیاد باشه جوری که رنگ گوشت رو زرد کنه
حالا به گوشت کمی بیشتر از مقدار خودش آب بریزین و هم بزنین و بذارین رو شعله گاز و بذارین با آب بپزه، گاهی اوقات هم هم بزنین تا گوله گوله نشه گوشتش
نمیدونم مقدار زمان پخت چقدر باشه، ولی تا جایی که آب گوشت تا مقداری کشیده بشه کافیه، البته مقدار آب گوشت سلیقهایه و بستگی به خودتون داره، من مثلا از موادی که برای لوبیا پلو درست میکنم رو در نظر بگیرین؛ یکم از اون آبکی تر که میشه دیگه خاموش میکنم،، رنگ گوشت هم زرد هست و رب نمیزنم
خب حالا که پیاز داغ و ماست سیری و گوشت رو آماده کردین
_قابلمه رو آب پر کنین و وقتی جوش اومد از نصف یه خورده کم تر ( این مقدار برای دو نفر ادم پرخور هست 😁)ماکارونی پاپیونی بریزین توش و نمک (فقط)
(فقط با ماکارونی پاپیونی خوب میشه، مخصوصا اینکه تک ماکارون باشه)
اگر تک ماکارون و یا زر ماکارون ریختین زمان جوشیدن تو آب باید ۳۰ دقیقه باشه ولی اگر مانا بود حدود ۴۵ دقیقه
بعد این زمانها آبکش کنین؛ و اجازه بدین خنک بشه، البته خیلی خنک نه، ولرم خوبه
بعدش ماست سیری رو کم کم بهش اضافه کنین، دقت کنین که ماکارونیتون داغ نباشه چون ماست میبره و اینکه کم کم اضافه کنین ماست رو
حالا ماکارونی آغشته به ماست رو در ظرفی گود بریزین و روش رو با گوشت فراوان چرخ شدهای که گفتم و پیاز داغ فراوان تزیین و نوش جان کنین☺
ببخشید طولانی شد
ولی واسه اولین بار همین مقدار درست کنین که اگر بدتون اومد زیاد نباشه یوقت