2777
2789
عنوان

وایییی حالم بدههههه😭😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 39 پست

بهم گوش بده عزیزم:

این حال تو حال همه ایرانه و اولا بدون تنها نیستی 

تو نمیتونستی جلوی جنگ رو بگیری و نمی‌تونی متوقفش کنی پس باید اول از همه به خودت بیای و ببینی که هنوز سالمی

اینکه این تاپیک رو زدی نشون میده جان امنه و هنوز نفس میکشی ،غذایی برای خوردن داری و عزیزی شاید پیشت هست که دلت بهش گرم باشه ،نعمت کوچیکیه ولی خیلی ارزشمنده 

هیچ کس مخصوصا خود من هنوز نتونستم قبول کنم که جنگ شده ولی سعی میکنم با خوب کردن حال خودم و دعا برای کشورم به خانوادم که همه وجودمن کمک کنم,

دعا میکنم که همه چی خوب بشه ولی بهت قول میدم همه چی تموم میشه و به زودی پیروزی قشنگ کشورمون رو باهم جشن می‌گیریم ❤️

یه دختر امیدوار و پر تلاش ،(خدایا شکرت بابت همه چی 😍). می‌دونم به رویای قشنگم میرسم, میشه برای آرزوم صلوات بفرستی✨❤️عاشق زبان انگلیسی و زبان های آسیای شرقی و دوستدار موسیقی 🦋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من موندن چجوری ۸ سال دفاع مقدس و مردم تحمل کردن شایدم بگذره کم کم عادی بشه.. ولی واقعنن سختههه مخصوص ...

خب اونموقع دسترسی سریع به اخبار نداشتن،زیاد پیگیر نبودن،،تمرکز میکردن رو درسشون،،به نظرم چک کردن سایت و کانال و اخبار به جز استرس هیچ فایده ای نداره،

بهم گوش بده عزیزم:این حال تو حال همه ایرانه و اولا بدون تنها نیستی تو نمیتونستی جلوی جنگ رو بگیری و ...

امیدوارم قشنگممم🥲:) 

من همه ترسم اینکه خیلی طول بکشه 

مثلا یکی ازآینده بیاد بگه ی مدت کوتاه دیگه همه چی تموم میشه برمیگردیم به همون زندگی قبلی هر چند پر از دغدغه آروم میشدم 

ولی..

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

امیدوارم قشنگممم🥲:) من همه ترسم اینکه خیلی طول بکشه مثلا یکی ازآینده بیاد بگه ی مدت کوتاه دیگه همه ...

اولا این یه جنگ واسه بقا ایرانه و ما مجبوریم جنگ رو فرسایشی کنیم والا تجدید قوا میکنن و خسارت بیشتری به بار میاد پس یکم باید تحمل کنی ،

ثانیاً حتی اگر طولانی شد بدون هشت سال دفاع مقدس داشته کشور ما، کلی شهید ولی خاکی ندادیم 

دست ایران فعلا برتره و بهت قول میدم پیروزی مال ماست

یه دختر امیدوار و پر تلاش ،(خدایا شکرت بابت همه چی 😍). می‌دونم به رویای قشنگم میرسم, میشه برای آرزوم صلوات بفرستی✨❤️عاشق زبان انگلیسی و زبان های آسیای شرقی و دوستدار موسیقی 🦋
من بعضی وقتا خودم گیج میمونم،،یعنی میگم ما وسط جنگیم یعنی الان،بخصوص شهر ما که سپر بلا شده😐

جنگ ندیده بودیم که اونم دیدیم👩‍🦯

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍