2777
2789
عنوان

وایییی حالم بدههههه😭😭💔

744 بازدید | 39 پست

حس میکنم واقعن دارم افسردگی میگیرم 

خیلیی حالم بدههههههه 

این چنگ جی بودد این وسط 

میومدیم حال بدمون پنهان میکردیم 

الان یجوریهههه که دیگه حتی حوصله این هم ندارم 

همش دوس دارم بمیرم 

خستههه شدمممم 

بی انگیزه شدمم همش 

حالم از همههه بهم میخوره به معنای واقعی😭😭

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

عه نا امید نباش 

باز میشه این در 

صبح میشه این شب🙂

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عه نا امید نباش باز میشه این در صبح میشه این شب🙂

امیدوارم بگذره زوددد 

ب دلیل دارم با مامانم همش دعوا میگیرم به هر کی میرسم بد خلقی میکنم:|||| 

دست خودم دیگه نیس

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

امیدوارم بگذره زوددد ب دلیل دارم با مامانم همش دعوا میگیرم به هر کی میرسم بد خلقی میکنم:|||| دست خود ...

عزیزم توکلت به خدا باشه 

ما یک پیچ تاریخی سخت رو داریم پشت سر می ذاریم 

آیندگان و تاریخ از ما میگن و می نویسن 🙂

قوی باش خدا با ماست✊️💪

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

عزیزم توکلت به خدا باشه ما یک پیچ تاریخی سخت رو داریم پشت سر می ذاریم آیندگان و تاریخ از ما میگن و م ...

ارههه دقیقا 

ولی واسم سختههه کنترل کنم روحیه موو 

این روزا خیلی اذیت دارم میشم نمیدنمم چیکار باید کنم 

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍