mahla_t مدیر عضویت: 1396/11/14 تعداد پست: 68 عنوان بتا | مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 48 پست سلام نی نیسایتیهای عزیز 1396/12/02 | 17:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_سید_محمد_حسن عضویت: 1393/07/11 تعداد پست: 4456 من دوروزپیش استفاده کردم مثبت شد یعنی بعد۹روز تاخیرمثبت شده،خداکنه منم باردار باشـم😢 لطفا برای شادی روح پدر عزیزم صلواتی بفرستید. اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم
mahla_t مدیر استارتر عضویت: 1396/11/14 تعداد پست: 68 یعنی بعد۹روز تاخیر،خداکنه منم باردار باشـم😢 انشاالله عزیزم
مامان_سید_محمد_حسن عضویت: 1393/07/11 تعداد پست: 4456 انشاالله عزیزم ممنــــــــــون لطفا برای شادی روح پدر عزیزم صلواتی بفرستید. اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم
mahla_t مدیر استارتر عضویت: 1396/11/14 تعداد پست: 68 بتات خیلی پایینه.احتمالا لقاحت دیر انجام شده. به نظرتون مشکلی هست؟؟
ailin1 عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 2872 عددت برای بتاخوبه من تیتراژدادم تیراژعددش دقیقه بتا که عدد نمیده فقط میگن حاملگی مثبته یا منفی.بتا تیتر عددو میگه.
ailin1 عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 2872 به نظرتون مشکلی هست؟؟ باید بتات بالای هزار تا میشد.ولی خب همه حاملگیها مثل هم که نمیشه.من روز ۳۹ بتام ۹۵۰ بود.بنظرم پایینتر از نرمال بود.
setaya_khanoom عضویت: 1396/02/02 تعداد پست: 889 بتا که عدد نمیده فقط میگن حاملگی مثبته یا منفی.بتا تیتر عددو میگه. نه عزیزم اشتباه نکن دیگه من۵ساله هرماه ازمایش دادم ومنفی میشد😣دونوع ازمایش هست یکی بتاکه یک عددمعمولی هستش برای بارداربودن ولی تیتراژازمایش حساس ودقیقه بارداریه حتی ازعددش میشه هفتشوفهمیدالان برات میفرستم ازمایشمو😍تیتراژومعمولابرای اوناییکه مشکل دارن یاای وی افی هستن میگیرن هزینشم دوبرابره. خدایاهزاران هزارمرتبه شکربابت فرشته کوچولوی زندگیمون هدیه خدابعدازچندسال انتظارباIVF😍😘انشالله دامن تمام منتظراسبزبشه بزودی🌹دخترقشنگم زندگی منوبابایی انشالله همیشه سلامت باشی ولبت خندون باشه😍🐣
setaya_khanoom عضویت: 1396/02/02 تعداد پست: 889 خدایاهزاران هزارمرتبه شکربابت فرشته کوچولوی زندگیمون هدیه خدابعدازچندسال انتظارباIVF😍😘انشالله دامن تمام منتظراسبزبشه بزودی🌹دخترقشنگم زندگی منوبابایی انشالله همیشه سلامت باشی ولبت خندون باشه😍🐣
setaya_khanoom عضویت: 1396/02/02 تعداد پست: 889 باید بتات بالای هزار تا میشد.ولی خب همه حاملگیها مثل هم که نمیشه.من روز ۳۹ بتام ۹۵۰ بود.بنظرم پایینت ... بدن هرکس فرق داره شایدلقاحش خیلی دیرتربوده دلشوخالی نکنیدگناهه خدایاهزاران هزارمرتبه شکربابت فرشته کوچولوی زندگیمون هدیه خدابعدازچندسال انتظارباIVF😍😘انشالله دامن تمام منتظراسبزبشه بزودی🌹دخترقشنگم زندگی منوبابایی انشالله همیشه سلامت باشی ولبت خندون باشه😍🐣
setaya_khanoom عضویت: 1396/02/02 تعداد پست: 889 دکتر برام نوشته بود تیتر بتا.آزمایش که دادم زده بود ۹۵۰.ولی از هفته حرفی نزده بود. خب خوددکترمیفهمه چندهفته ایی ازمایش منوببینیدروبروش نوشته بیشترازمایش تیتراژهاداره خدایاهزاران هزارمرتبه شکربابت فرشته کوچولوی زندگیمون هدیه خدابعدازچندسال انتظارباIVF😍😘انشالله دامن تمام منتظراسبزبشه بزودی🌹دخترقشنگم زندگی منوبابایی انشالله همیشه سلامت باشی ولبت خندون باشه😍🐣
sanajoon91 عضویت: 1396/08/26 تعداد پست: 1238 عزیزم نگرانی نداره .احتمالا تخمک گذاریت روزای آخر سیکلت بوده و لقاح دیر انجام شده ..پریودات منظمه؟ آموخته ام که وقتی نا امید می شوم خداوند باتمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم .💗خدایا شکرت 💗
mahla_t مدیر استارتر عضویت: 1396/11/14 تعداد پست: 68 بدن هرکس فرق داره شایدلقاحش خیلی دیرتربوده دلشوخالی نکنیدگناهه 😢
mahla_t مدیر استارتر عضویت: 1396/11/14 تعداد پست: 68 عزیزم نگرانی نداره .احتمالا تخمک گذاریت روزای آخر سیکلت بوده و لقاح دیر انجام شده ..پریودات منظمه؟ پریودام تاقبل ازشروع به اقدام منظم بود
sanajoon91 عضویت: 1396/08/26 تعداد پست: 1238 پریودام تاقبل ازشروع به اقدام منظم بود خب دیگه .الان که نامنظمه یعنی مشخص نیس که دقیقا چه روزی تخمک گذاری کردی ...احتمالا روزای آخر سیکلت بوده ..توکل کن به خدا و استرس نداشته باش آموخته ام که وقتی نا امید می شوم خداوند باتمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم .💗خدایا شکرت 💗