2777
2789
عنوان

خانمایی که پسر نوجوان دارن میان

216 بازدید | 16 پست

س تا بچه دادم پسر بزرگم ۱۷ سالشه قبول دارم گاهی تند میشم البته خیلی کم و گاهی گیر میدم و متاسفانه همسرمم تنده و کلمات بد بکار میبره و باعث شده بچه هامم تندخو بشن.

امروز جبگرم اتیش گرفت ی کاغذ از کمد پسرم پیدا کردم درددل با خدا بود که خدابا خسته شدم هیشکی به من توجه نمیکنه هیشکی بهم محبت نمیکنه خستم جونمو بگیر.

بعدم نوشته بود بجز دوستم هیشکی برام مهم نیست نه پدر مادرم نه برادرام.

از وقتی نامه خوندم حالم خیلی بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درون گراست؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
اره

خب دگ یکم ارتباط گرفتن باش سخته

شاید از محبت یکم فرار کنه موذب بشه کلامی منظوره

بیشتر تو رفتار نشون بدین شما دوسش دارید و براتون مهمه 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○