2777
2789
عنوان

نماز علمی

455 بازدید | 16 پست

سلام، لطفا بیایید نماز رو از نظر علمی بررسی کنیم، 

مثلا خود وضو میگن انرژی بدو از بدن انسان تخلیه میکنه، 

یا نماز یه نوع ورزشه و...

هرکی هرچی میدونه بگه لطفاااااااااااااااا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین فرکانس های منفی که وارد بدن میشه، میگن کعبه فرکانس مثبت میده، اگر رو به قبله باشی، فرکانس های منفی خارج میشن و فرکانس مثبت میاد

تمام هستی ام شده سه واژه‌ی جدا جدا... من و ... شب و ... خیال او💙😘

علمیشو نمیدونم 

ولی واقعیتش اینه که روح و روان منو تازه میکنه 

یه تیکه اصلی از زندگی روزمره ام شده 

براش خیلی ارزش قائلم .چون ب من ارزش داده 

ارامشی ک با خوندن نماز میگیرم وصف نشدنیه 

و نخوندش و دیر خوندش و سهل انگاری توش وااااقعا ارامشمو سلب میکنه 

بهم انگیزه میده برای دعا کردن 

وقتی نماز میخونم رومم میشه از خدا خواستمو بخوام 

کلا یه نقطه نورانی تو زندگی منه 

خداییش نماز چه ورزشیه؟؟؟؟؟؟

بعد اونا که نماز نمیخونن امواج منفی میمونه تو بدنشون و چی میشه؟؟؟🤔🤔🤔🤔🤔

بزرگترین درسِ زندگیم اینه که خودم باید قهرمانِ زندگیِ خودم باشم.💪💪💪💪💪💪💪💪

بیایییییییید خانومای گل

اینجا نمازو بیشتر بشناسیم، به گونه ی جدید، یعنی بیایید دلیل علمی اقم الصلاه رو بدونیم که بجز ثواب و این چیزا آیا دلایل علمی هم داره که رو نماز خوندن انقد تاکید شده؟ نماز که واسه خدا فایده ای نداره همش بخاطر خودمونه ، ولی بخاطر چیه خودمون؟ مثلا سلامتی خودمون؟

تو نی نی سایت بود که خوندم؛ یکی نوشته بود وقت صبح کائنات پراز انرژی مثبته که موقع سجده وارد بدن آدم میشه و باعث شادابی و نشاط و سلامتی میشه

خواب از دو مرحله خواب عمیق و خواب رِم تشكیل شده است كه به طور یك در میان در طی شب حاصل می شوند.

پس از آنكه حدود 45 دقیقه از خواب رفتن انسان گذشت، مرحله رِم آغاز می شود و برای مدت كوتاهی ( حدود 10 تا 15 دقیقه ) ادامه می یابد.

در طول مرحله رِم، به طرز اسرار آمیزی تمام عظلات اسكلتی بدن از كار می افتد و شخص كاملا بی حركت می شود. و نوار مغزی شخص به جای حالت خواب، حالت بیداری كامل را نشان می دهد، طوری كه در این حالت مغز از فعالیت بالایی برخوردار است.

در طی مرحله ی رِم، درجه حرارت بدن و ضربان قلب به طور غیر منتظره ای بالا می رود و حركات سریع در چشم های فرد دیده می شود كه علت نامگذاری این مرحله نیز می باشد. ( مرحله حركت سریع چشم ) اگر شخص را در این حالت بیدار كنیم، ادعا می كند كه در حال دیدن خواب بوده.

مرحله رِم پس از 10 تا 15 دقیقه متوقف می شود و پس از آن در طول خواب و به طور دوره ای و منظم تكرار می شود. با این وجود كل دوران رِم در طول یك خواب 8 ساعتی در اشخاص طبیعی، 90 دقیقه خواهد بود و قسمت اعظم آن در ساعات نزدیك به صبح به وقوع می پیوندد. امروزه دانش پزشكی به اثبات رسانده كه یكی از علائم مهم در بیماری افسردگی، افزایش مدت خواب رِم نسبت به میزان طبیعی است، طوری كه شخص افسرده بیشتر از سایر اشخاص خواب می بیند. یعنی زمان بیشتری را در مرحله رِم به سر می برد.

زمان نماز صبح كه در قرآن تاكیید زیادی به آن شده است، به گونه ای قرار گرفته است كه سبب كاهش قابل ملاحظه میزان خواب رِم در اشخاص می شود. چون دقیقا در زمانی قرار گرفته است كه خواب رِم بیشتر اتفاق می افتد.

وضو و معالجه بیماری ها

وضو سبب رفع بسیاری از بیماریها می شود. دلیلش اثر آب سردبر روی نقاط حساس بدن در قسمتهایی است كه وضو می گیریم. جالب این است كه در دین اسلام نقاط طب سوزنی مخصوصا در وضو رعایت شده است.

برای مثال، آقایان باید آب را از پشت آرنج بریزند. ولی خانمها باید آب را از قسمت تای دست بریزند. چونكه نقاط طب سوزنی در آقایان و خانها در بعضی از نقاط فرق می كند.

این را هم بدانید كه با تحریك نقاط طب سوزنی بوسیله آب سرد وضو، خط سیر چهارده نصف النهار را تحریك می كنیم و باعث سرحالی، شادابی، تسكین دردها، نیروی جسمانی وروحی و معالجه بسیاری از بیماریها می گردد.

و همچنین تمامی اعضاء داخلی بدن را تقویت می كند.از جمله: ریه ها، روده بزرگ، معده، قلب، كلیه ها، كبد و...